BLIZANCI

NEPRIJATELJ-VESELJE-UDOVAC

Ljubav

reklame

Preko izlazaka, prijatelja, društvenih aktivnosti slobodni Blizanci mogu u drugom delu meseca upoznati osobu sa kojom bi poželeli i nešto više od prijateljstva. Vaš duh je vrlo često nemiran i mesto vas ne drži dugo, ali sa ovom osobom biste mogli ostvariti i trajniji odnos, naravno – ukoliko se malo potrudite….Zauzeti Blizanci će tokom ovog perioda imati više želje i potrebe da se posvete partneru i da unaprede svoj odnos. Čekaju vas neki lepi zajednički momenti, ispunjeni dobrim raspoloženjem, i to naročito tokom druge dekade januara. Definitivno ste na izlasku iz negativne ljubavne faze.

Posao

Za prave, velike stvari i promene koje bi vam donele sigurnost i stabilnost u poslovnom segmentu definitivno je potrebno vreme. Vi ste svesni toga, spremni da napredujete malim koracima, ali to ne znači da vam ova situacija odgovara. Neki od vas će kroz pokretanje privatnih poslova pokušati da obezbede sebi jače finansijske prilive. Druga dekada meseca vam može doneti zanimljivu poslovnu saradnju ili kontakt sa osobom koja bi bila značajna po vas. Ovo je dobar period i za nezaposlene.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao promenljiv tokom januara. Starija populacija bi trebala da više obrati pažnju na hronične probleme.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020
Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020

RAK

ČEŽNJA-SREĆA-NEPRIJATELJ

Ljubav

Neispunjenost i nezadovoljstvo, očekivanje nekih boljih dana i srećnijih ljubavnih momenata prisutni su kod slobodnih pripadnika ovog znaka. Ne očajavajte dragi Rakovi, jer januar jeste pripremio neka lepa iznenađenja za vas. Karte pokazuju da vas čeka novo poznanstvo od kraja prve dekade meseca, i to može biti osoba koju upoznajete preko nekog od prijatelja ili u izlasku. Ovde se može ostvariti velika strast i duboka emotivna povezanost. Zauzeti Rakovi malo variraju sa raspoloženjem. Čas ste zadovoljni, čas partneru pronalazite sto mana. Ne dozvolite da vaše oscilacije u raspoloženju utiču na vezu u kojoj ste.

Posao

Poslovno finansijski segment može biti vrlo zanimljiv tokom ovog meseca. Rakovi mogu dosta fino zaraditi, stabilizovati svoju novčanu situaciju, jer će ih hteti sreća po pitanju priliva. I vaša ambicioznost je dosta aktivirana, pa ćete želeti da napravite promene i kod sebe, ali i u okviru firme u kojoj radite i da kroz njih obezbedite sebi jače pozicije i izbijanje u prvi plan. Malo trzavica u kolegijalnim odnosima će biti prisutno tokom treće dekade, jer će osobama sa kojima radite zasmetati vaša prodornost…

Zdravlje

Trebalo bi voditi računa o grlu, plućima – podložni ste prehladama i virusnim infekcijama. Takođe – povedite računa o načinu ishrane.

vaš znak na sledećoj strani

loading...