VODOLIJA

TUGA-LJUBAVNIK-NEPRIJATELJ

Ljubav

reklame

Onima koji su u vezama i brakovima stoji upozorenje tokom januara – trenutno nezadovoljstvo odnosom sa partnerom nemojte „lečiti“ flertovanjima ili čak ulaskom u tajnu priču. Koliko god vam tako nešto može u početnoj fazi izgledati kao zanimljivo i vrlo podsticajno, vrlo brzo vas može uvesti u problem. Umesto toga – bolje je da pokušate da trenutnu ljubavnu priču stabilizujete i oživite. Što se tiče slobodnih Vodolija, kod vas je vrlo aktuelna jaka strast i intenzivna osećanja prema nekom ko je, vrlo moguće, zauzet. Sve je to u redu, dokle god ne očekujete da ova priča ima srećan kraj….

Posao

Niste zadovoljni svojom trenutnom situacijom i poslovnim pozicijama. Muče vas pitanja vezana za budućnost i razmišljaćete na koji način da popravite postojeće stanje. Nemojte forsirati stvari, dajte sebi priliku da vam se otvori nešto novo, za šta postoji šansa u drugom delu januara. Trudite se da održavate dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima i kolegama, mada će to povremeno biti teško izvodljivo. Po pitanju finansija ne vide se neki veliki padovi, ali malo je verovatno da ćete biti zadovoljni prilivima.

Zdravlje

Osetljivi ste tokom januara i fizički i mentalno i trebalo bi da što pre promenite nešto u svojim navikama. Posvetite se više sebi.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020
Horoskop po ciganskim kartama za mart 2020

RIBE

DAR-NEPRILIKA-VESELJE

Ljubav

Od samog početka januara, slobodnim Ribama će krenuti neke lepe ljubavne prilike, i to najpre kroz poslovni segment, ali i preko prijatelja i izlazaka. Evidentno je da će vas nečija pažnja baš „dići“ i da ćete uživati u kontaktu sa ovom osobom. Možete ostvariti i nešto konkretnije, najverovatnije tokom drugog dela meseca. Što se tiče onih u vezama i brakovima, stanje se popravilo i vi i partner sada već funkcionišete dosta skladno. Stoje neke manje mogućnosti za tenzije, tokom druge dekade meseca, ali ništa što bi vaš odnos uznemirilo ili destabilizovalo. Kraj januara ćete dočekati u dobrom raspoloženju.

Posao

Ribe će prilično solidno proći i u poslovnom segmentu. Neki od vas su već krajem prethodne godine dobili ili povišicu ili napredovanje, dok će drugi ostvariti nešto ovog tipa tokom prve dekade januara. Očigledno je da je vaš trud i zalaganje prepoznato, ali i nagrađeno od strane šefova. Ovaj mesec vam daje priliku da i sa kolegama popravite odnos u velikoj meri i da budete veća podrška jedni drugima.Po pitanju finansija – itekako ćete biti zadovoljni prilivima. Nešto veći troškovi stoje polovinom januara.

Zdravlje

Bolje ćete se osećati ako budete u pokretu, ali i ako budete vodili računa o svojoj ishrani. Uglavnom manje zdravstvene tegobe.

mojastrolog.rs

loading...