VAGA

Vaša najveća želja je da su svi budu srećni i da se dobro zabavljaju. Pronalazite zanimljive načine da pokažete svoja osećanja voljenoj osobi kroz svakodnevne sitnice i gestove koji joj nedvosmisleno pokazuju koliko vam znači. Istina je da se osećate kao da ste potpuno ispali iz koloseka kada se zaljubite i da ne umete više da uspostavite ravnotežu sa samim sobom.

ljubav

ŠKORPIJA

reklame

Zaljubljena Škorpija poručuje: ”Ljubav će srušiti sve zidove!”. Vi volite kao što i živite- neustraživo i bez ostatka. Kod vas ne postoje kalkulacije sa emocijama, kada nekoga istinski volite nemate nikakav problem ni da mu to pokažete. Vaša voljena osoba je sigurna u vaša osećanja ali ono što vas izjeda jeste urođena posesivnost koju osećate prema osobama koje vam neizmerno znače.

STRELAC 

Gledate na ljubav kao na moćno oruđe koje će vam mnogo pomoći da upoznate sebe samog. Po prirodi ste optimistični, puni entuzijazma i uvek nasmejani a svi ovi vaši kvaliteti se dupliraju kada se zaljubite. Vaš glavni pokretač u životu je strast koju osećate, a kada poklonite srce nekome ta strastvenost postaje vaš zaštitni znak. Najispunjeniji ste kada možete da ugađate voljenoj osobi, tada vam osmeh prosto ide oko glave.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.