Japanski ''kokoro'' test ličnosti: Odgovori na svega 4 pitanja otkrivaju mnogo o vašem ljubavnom životu
Japanski ''kokoro'' test ličnosti: Odgovori na svega 4 pitanja otkrivaju mnogo o vašem ljubavnom životu

Kokologija proučava “kokoro”, što na japanskom znači “um” ili “duh”. Kreatori kokologije su Tadahiko Nagao i Isamu Saito, a knjige o kokologiji sastoje se od hipotetskih situacija koje su osmišljene kako bi otkrile skrivene stavove osobe o seksu, porodici, ljubavi, poslu i drugim područjima života.

U osnovi, to je igra otkrivanja sebe koja može dati zanimljive i često smešne uvide kroz odgovore na pitanja koja se zapravo čine banalnima. Rešite ovaj japanski test ličnosti i uverite se koliko je verodostojan. Nema tačnih i netačnih odgovora jer ovo nije test vaše inteligencije već vaše ličnosti.

Pripremite se za ulazak u večnu pustinju…

reklame

Jašete na kamili kroz bespuća prazne i naizgled beskonačne pustinje. Toliko ste dugo jahali da ste na ivici iscrpljenosti.

Pitanje 1:

Koje reči biste uputili kamili koja vas je nosila celim putem?

Pitanje 2:

Baš kada ste pomislili da ćete umreti od žeđi, pojavi se predivna oaza. Ali, neko je stigao pre vas. Ko je taj drugi putnik? (upotrebite ime osobe koju poznajete)

Pitanje 3:

U pustinji vreme polako prolazi, i čini se kao da je prošla cela večnost pre nego što ste ugledali svetla na horizontu. Konačno ste stigli na odredište. Kako se osećate, sada kada se vaše putovanje bliži kraju?

Pitanje 4:

Došlo je vreme da se oprostite sa kamilom koju ste tako dugo jahali. Čim ste sjahali, drugi jahač se uspne u sedlo i zauzme vaše mesto. Ko je novi jahač? (upotrebite ime osobe koju poznajete).

TUMAČENJE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...