JARAC

Za Jarca je ljubav poput misije koja se nikada ne završava. Umete da delujete kruto ali i da preuzmete previše odgovornosti na sebe. Smatrate da će zaljubljenost koju sada osećate preprasti u ljubav koja će večno trajati, ali da to isključivo od vas zavisi. Trebalo bi malo više da se prepustite i da ne vučete sve konce u vezi, sasvim je normalno da i druga strana učestvuje u izgradnji vašeg odnosa.

VODOLIJA 

Vodolije su toliko zauzete da ugode svima oko sebe i da rešavaju probleme pa ih ljubav često uhvati potpuno nespremne. Ona stiže na mala vrata i do te mere vas iznenadi pa se glavni simptomi vaše zaljubljenosti ogledaju u vrtoglavici i nekom potpuno čudnom osećaju u stomaku koji vam neverovatno prija. Svaki put kada se zaljubite čini vam se kao da je po prvi put i kao da sa partnerom ponovo učite da hodate, a zatim mu i pokazujete plesne korake koje ste usput smislili.

reklame

ljubavna erekcija

RIBE 

Vama se ljubav ogleda u beskonačnoj odanosti. Izuzetno ste osećajni i imate potrebu da stalno brinete o drugima. Suština vašeg bića jeste ljubav, da je pružate i primate, i kada se zaljubite ta osoba postaje totalni centar vašeg sveta. U stanju ste da po ceo dan sanjarite o njoj i iznova pronalazite načine kako da joj ugodite i iskažete nežnost.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.