Ispravno protumači njegovo ponašanje: Po ovome ćeš znati da li je i u kojoj meri zaljubljen u tebe
Ispravno protumači njegovo ponašanje: Po ovome ćeš znati da li je i u kojoj meri zaljubljen u tebe

Postoje situacije u kojima bismo vrlo rado zavirile muškarcima u glavu. Premda se u većini situacija muškarci ponašaju transparentno, postoje neki njihovi potezi koje je teško pročitati. U takvim slučajevima dobro je znati njegov govor tela – otkrićemo ti šta znače njegovi najvažniji gestovi i dodiri

Na sastanku ste i primećuješ kako te često i rado dodiruje rukama? Priča ti o nekom zanimljivom događaju i stavi svoju ruku tebi na nogu? Ili ti – dok mu ti nešto pričaš – prođe rukom kroz kosu jer tamo „nešto“ imaš? Da, tačno – to nam je svima poznato! U zavisnosti od toga šta mislimo o njemu, osećamo njegove dodire!

Odlučile smo da se pozabavimo muškim govorom tela i otkrijemo šta znače njegovi određeni dodiri!

reklame

Ako te…

…zagrli

Grljenje među prijateljima traje uglavnom oko pet sekundi. I uglavnom se zagrli gornji deo tela, odnosno deo oko ramena i gornjeg dela ruku. Ako mu se zaista, zaista jako sviđaš, onda će njegovo grljenje trajati nešto duže i čvršće će te zagrliti – tako da će postati gotovo pa intiman. A ako te još uhvati za struk ili vrat, jasno je koliko te želi.

…pomiluje ili sasvim kratko dodirne…

…time šalje jasan znak: kratkotrajan dodir signalizira seksualno zanimanje. Premda se to ne čini u prvom trenutku, on zaista ovim kratkim potezom pokazuje seksualno zanimanje. Nikada nemoj zaboraviti: muškarci svesno djeluju – nikada „slučajno“. Ako aktivno traži fizički kontakt s tobom, želi time da ti pošalje poruku. Svejedno jesu li to ramena, kukovi ili leđa – što češće ih dodiruje, to više čezne za tobom.

…mazi po leđima

Ako te mazi po leđima, svesno želi da ti pokaže da želi da te zaštiti i da mu je tvoja dobrobit na prvom mestu. Njegov veliki dlan treba da ti da osećaj sigurnosti i da u njegovoj blizini možeš da se osećaš dobro.

…dodiruje po vrhovima prstiju…

…jasno želi da zadrži još malo razmaka. Eventualno mu treba još malo vremena. Definitivno ga zanimaš, ali bi radije išao polako. Nemoj da te to učini nesigurnom – upamti: ako ga ne zanimaš, ne bi tražio kontakt s tobom i mazio te po ruci.

…čvrsto zgrabi.

Dok se zezate odjednom te „u igri“ čvrsto zgrabi – toliko da si gotovo ostala bez vazduha? Da, pa što to znači? Sasvim je jasno sledeće: totalno je zaljubljen u tebe i ne želi više da te pusti!

miss7.24sata.hr

loading...