30 priča o ljubavi koje će vam ulepšati dan

Kad god vam dan krene loše i pomislite da ste sami – pročitajte neku od ovih kratkih ljubavnih priča i momentalno će vam se vratiti vera u ljubav i čovečanstvo.

1. Danas je moj tata došao kući sa buketom ruža za mamu. Kada sam ga pitala šta je povod rekao mi je:

“Nekoliko kolega se danas žalilo na svoje žene i decu, Shvatio sam koliko sam srećan što nakon 20 godina braka i 17 godina tvog odgajanja, ja još uvek nemam na šta da se požalim.”

reklame

2. Pitao sam dedu za neki savet u vezi žena i ljubavi, a on mi je rekao:

“Iskreno da ti kažem, istog momenta kada sam prestao da tražim onu pravu i rešio da počnem da se trudim ja da budem bolji čovek, tvoja baka je ušetala u moj život.”

3. Danas je 10 godina mature. Za matursko veče sam bila očajna jer nisam mogla da priuštim sebi haljinu i sve ostalo što je bilo potrebno da se plati. Otac mi je u to vreme već 6 meseci bio bez posla. Moj najbolji prijatelj, Dijego je platio za oboje, kako ne bih propustila taj važan događaj u našem životu.

I evo, nakon deset godina, još uvek smo zajedno.

30 priča o ljubavi koje će vam ulepšati dan

4. Na 50. godišnjicu našeg braka, muž je izvadio jednu kovertu iz fijoke i stavio mi je u ruke. Kada sam je otvorila, ugledala sam ljubavno pismo koje sam mu napisala u 7. razredu osnovne škole.

5. Pre tačno pet godina radio sam u jednoj prodavnici na kasi. Rano izjutra sam uvek stajao na vratima i pozdavljao prve kupce. Jedna bakica je uvek dolazila među prvima i jako me je volela zato što joj uvek pomognem oko kesa i otvorim joj vrata. Govorila mi je “Jednog dana ćeš ti biti divan muž”.

Danas, kada sam sa svojom ženom ušetao u tu radnju ruku pod ruku, naleteo sam na istu gospođu. Samo mi je namignula i šapnula “Rekla sam ti ja”.

6. Danas smo žena i ja seli da gledamo isti film u isto vreme. Iako sam službeno hiljadama kilometara daleko od nje, osetio sam kao da sedi tik pored mene i nisam se više osećao usamljenim.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.