RAK

Rakovi smatraju da ljubav ne treba da lomi srca već da pruži utehu i da se povodom nje osećate prijatno. Prilikom svake svoje odluke vodite se isključivo emocijama, a najveće blago koje posedujute jesu vaša porodica i prijatelji. Kada se pojavi osoba koja vam ukrade srce, želite da uživate u toplini koju vam pruža partner. Tada smatrate da je ljubav kao ćebence kojim se obavijete u hladnim večerima. Najbitnije je da velikih iznenađenja nema i da je vaš odnos postojan.

LAV

Deviza zaljubljenog Lava je ”Ljubav je sve i trajaće doveka”. Koliko god da inače želite da sve oči budu samo uprte u vas, kada se istinski zaljubite sav fokus prebacujete na voljenu osobu. Možda nije baš za hvalu, ali potpuno ste opsednuti svojom drugom polovinom. Bez prestanka razmišljate o njoj i mislite da umirete od čežnje za njom čak i u momentima kad se nalazi na pola metra od vas.

reklame

LJUBAVNI TEST IZBEGAVANJE LJUBAVI

DEVICA

Ona previše sve analizira i veliki je kritizer, pa ni samu sebe ne štedi neugodnih komentara. Iako u sebi treperite od uzbuđenja što ste pored voljene osobe, nema šanse da je čvrsto zagrlite i sočno poljubite. Umesto toga, radije ćete odvaliti neku sarkastičnu primedbu ili ćete je rukom ili ramenom ćuškati kao da i dalje idete u osnovnu školu. Vas prestravljuje pomisao šta bi moglo da vam se desi da se zaista prepustite toj osobi, jer smatrate da biste postali izgubljen slučaj i da bi moglo mnogo da vas boli.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.