VAGA

Posao: Donosite izuzetna rešenja i nećete morati da ih na glas govorite, jer ćete biti suptilniji u celoj priči. Budite dovoljno strpljivi u svojim namerama i uspeha će biti.

Ljubav: Emocije su vam poprilično uzdrmane. Osoba na koju ste dugo mislili može da vas na neki način pogrešno shvati da se greške i dalje ponavljaju jer imate dovoljno retrogradnosti u polju ljubavi.

reklame

Zdravlje: Kičma vam je loše postavljena.

 

ŠKORPIJA

Posao: Bilo bi dobro da se malo više edukujete u vezi posla, koji radite trenutno. Isuviše ste se okrenuli rutini koja vam ne donosi ništa specijalno osim većeg zamora. Budite uvek uz one koji će vam pomoći. Mnogi su mišljenja da posao, koji vi radite da ne zavređuje veću pažnju.

Ljubav: Imate motiv da promenite mnogo toga ali još uvek se držite starih navika. Možda ipak uvidite voje greške i krenete ispočetka u nove pobede.

Zdravlje: Solidno, bez veće promene.

 

STRELAC

Posao: Možete imati iznenađenja na polju finansija, jer neko vam može dostaviti deo novca koji vam duguje. Imate izuzetno povoljnu situaciju kada je u pitanju nova poslovna šansa. Niste neko ko je sklon do te mere promenama koje vam se plasiraju, ali ste u suštini neko ko je spreman na velike izazove.

Ljubav: Isuviše ste svoji da ste spremni nekome da pripadnete. Nećete bilo koga da tražite koliko ćete biti u fazonu da su promene u suštini, nešto što treba da se protežira na duže staze.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

VERNA ŽENA VOLI DRUGAČIJE: Vernost nije nešto što se rađa u vezi, već je osobina koju neko ima ili nema u svom srcu...

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.