partnere na internetu

Ovan entuzijastičan, Biku prija Jarac, Blizanci neodlučni, Raku i Vodoliji odgovara Lav,Device imaju sjajnu ideju, Škorpije se drže starih navika, poslovne šanse za Strelca a Ribe su komunikativne.

 

OVAN

Posao: Vaš entuzijazam ne jenjava. Možete biti podstaknuti nečijom idejom da menjate stvari u svom okruženju i da se dosta pilagođavate, što u suštini nije vaša primarna osobina. Budite spokojni što se finansija tiče jer ćete imati solidne prilive.

reklame

Ljubav: Osoba iz vašeg okruženja može biti izuzetna prilika na koju i niste računali. Možete se zaljubiti na prvi pogled.

Zdravlje: Smanjite unos ugljenih hidrata.

 

BIK

Posao: Ukoliko ste studnti, ne propuštajte priliku da ovaj put izađete na ispit, koji vam je dugo opterećenje. Niste se još uvek opredelili za ovaj potez ali imate i dovoljno dobru podršku vaših mentora, pa se oslobodite tog straha koji vam ne ide u prilog.

Ljubav: Osoba rođena u znaku jarca je odlična kombinacija. Možete imati dosta požrtvovanog patnera koji misli na vas. U svakom slučaju sami nećete biti.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

BLIZANCI

Posao: Kolebljiva situacija vam ne dopušta da brzo doneste odluku. Niste se nadali, da ćete se odlučiti baš u tako kratkom periodu na eventualna ulaganja, koja možete da očekujete. Budite na neki način rezervisani još uvek.

Ljubav: Može da vam se pojavi neko od ranije. Niste imuni na nečije udvaranje pa ćete pokušati da se razjasnite po tom pitanju. Uviđate da bi bilo dobro da se dovoljno upoznate sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Na izmaku ste kontrole. Pokušajte da se opustite.

Ako doživiš da ti riba kaže "NE ŽELIM VEZU", dobro se zamisli: Evo šta to znači

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.