JARAC

Posao: Novac koji očekujete je možda malo lošije aspektovan, jer imate mnogo neprijatelja oko sebe. Povedite računa kome se poveravate, jer možete imati neprijatnosti po pitanju zajedničkih ulaganja. Budite dovoljno informisani.

Ljubav: Osoba koja vam može biti trenutno aktuelna na polju ljubavi je pomalo loše raspoložena. Niste se dovoljno upoznali, što je činjenica koja kvari ceo dojam.

reklame

Zdravlje: Solidno ovaj put.

 

VODOLIJA

Posao: Poslovna situacija vam nije na zavidnom nivou. Morate biti spremni na dodatne izazove koji će vam otvoriti novi put za bolje. Imali ste na umu da neke stvari dovedete po kraja kako bi počeli nešto novo i izuzetno povoljno. Nemate nameru da trošite vreme na stvari, koje vam ne idu u prilog.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno sa vama u priči da se ne treba dvoumiti. Izaći cete na jednu večeru kako bi se bolje upoznali.

Zdravlje: Imate odličnu krvnu sliku.

 

RIBE

Posao: Dovoljno ste komunikativni pa neće biti problema da se dogovorite sa svojim kolegama kako da se timski završi neki posao koji ste već duže vreme započeli. Nije na odmet da se malo više uključite na eventualne detalje koje će vam doneti malo više novca ovaj put.

Ljubav: Niste sami i to vam je navažnije. Neko bi hteo više ali se to neće sa vaše strane desiti jer ne želite da budete inicijator cele priče na neki način. Nije na odmet da se malo prilagodite i da se ne distancirate.

Zdravlje: Imate problema sa vidom.

Muža volim, a u ljubavnika sam zaljubljena: Žerlim da ovo potraje što duže

luftika.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.