Horoskopske ljubavne tajne

OVAN

Posao: Imate problema da sakupite neophodnu energiju i sve Vam je teže da se koncentrišete na rad.  Posao je počeo da vas zamara, nemate ambicija i sve vam teško pada ove nedelje. Ipak, sredinom nedelje imaćete šansu da se pokažete u svom najboljem svetlu, pa savetujemo da se dobro naspavate.

Ljubav: Ove nedelje imaćete više sampouzdanja, a libido će vam biti na zavidnom nivou. Prelazite sa reči na dela, direktno u akciju, samo vodite računa da hormoni ne preuzmu glavnu reč. Malo taktiziranja nikada nije na odmet.

reklame

Zdravlje: Prolećna depresija u naznakama, ali glavu gore. To nije ništa što jedan dan proveden na suncu u finom društvu ne može da potisne.

BIK

Posao: Prenatrpani ste obavezama. Pritisci rokova i obiman posao odneće dobar deo vaše mentalne snage. Možda bi Vam prijalo malo odmora. Vaše obaveze ove nedelje ne mogu da čekaju ni minut, a dobro planiranje i Vaše organizacione sposobnosti će vam biti najbolji saveznik.

Ljubav: Ove nedelje Zvezde su Vam naklonjene. U ljubavi vam takođe dobro ide ove nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao: Radite dobro i vredni ste. Vaši apetiti za dobit nisu preveliki, ali očigledno je da puno energije trošite kako biste se dokazali i pokazali koliko zaslužujete bolje uslove za rad. Ipak, vi i dalje čekate na bolje prilike, ili neku povoljniju poslovnu ponudu. Budite strpljivi i vredni kao i do sada.

Ljubav: Za romantične trenutke nemate vremena ove nedelje, iako Vas osoba u znaku Device potajno priželjkuje samo za sebe.

Zdravlje: Dobro se osećate.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.