RAK

Posao: Niste u stanju da se opustite, kada je vaš posao u pitanju. Nemate nameru da se posvađate sa kolegama oko posla koji vam ne donosi ništa posebno. Bićete odlični u rutinskim poslovima.

Ljubav: Ovo je nešto što ste odavno očekivali da se desi a tek sada dolazi do punog izražaja. Osoba rođna u znaku Lava je odličan izbor. Otvorite svoje srce i pokušajte da se opustite.

reklame

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak na vodu.

 

LAV

Posao: Neko vam nudi da radite psoao, koji ste od ranije već protežirali kao odličnu kombinaciju svega što ste dobili kao izuzetan polovni poduhvat. Nemate nameru da se rasplinjujete na nove i neproverene poslovne poteze. Bićete u odličnom fokusu, što se posla tiče.

Ljubav: Imate jaku volju koja vas leči na neki način. Niste kolebljivi i imate jak stav da treba da doživite ono što vam je primarno dato kroz vaše polje ljubavi.

Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

 

DEVICA

Posao: Jedna vaša ideja može biti zlata vredna. Nije na odmet da povremeno budete u komunikaciji sa ortacima koji mogu sugestivno na vas da deluju. Nećete se osećati kao neko ko ne zna svoj cilj kojim se vodite.

Ljubav: Ono što vam se bude protežiralo u toku ovog perioda možete smatrati sudbinskim stvarima, jer nećete imati neki veliki uticaj na sve ovo što vam se bude dešavalo.

Zdravlje: Bez većih problema.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.