Pripremite se za pomračenje Sunca u Ribama: Nailaze burni dani! - Astro prognoza od 4. do 8. marta 2016. godine

Prvo totalno pomračenje Sunca u ovoj godini (8/9. marta), u Ribama, znaku tajni, institucija zatvorenog tipa, podsvesti, nauke i umetnosti, najviše će osetiti Ovnovi i Lavovi, a najmanje Vage i Vodolije. Sunce simbolizuje svest, vitalnost, energiju i društveni položaj, a više utiče na muški ego, volju, ambiciju, moć, uticaj. Mesec, koji će pomračiti Sunce, simbol je duše, podsvesti, žena. Ako vam je podznak, Sunce, Mars, Jupiter ili Saturn blizu 19. stepena Riba, izbegavajte rasprave sa saradnicima i nadređenima na poslu, kao i sa konkurencijom.

 

 

reklame

Iako pomračeno Sunce u konjunkciji sa tranzitnim Neptunom, planetom mašte, budi umetničku inspiraciju, ono je takođe simbol obmane, ljubavnog zanosa, tajni i prevara, što vodi ka paralelnim vezama i poslovnim dogovorima iza zatvorenih vrata, u četiri oka. Opozicija sa tranzitnim Jupiterom sve to pojačava, upozorava da izbegavate provokacije i da prvo dobro proverite sve što čujete, pa tek onda reagujete. Kvadrat sa Saturnom odlaže realizaciju planova što se posebno odnosi na promenljive znake druge dekade, Blizance, Device, Strelčeve i Ribe.

 

OVAN

Pomračenje Sunca u 12. astrološkom polju, upozorava da ne bi trebalo da otkrivate svoje planove drugima. Moguć dogovor s uticajnom osobom u četiri oka. Ukoliko ste zauzeti, izbegavajte paralelne veze.

 

BIK

Nemojte da opterećujete partnera temama koje bi mogle da vas uznemire ili podstaknu na raspravu ili svađu. Izbegavajte sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora i rizične finansijske transakcije.

 

BLIZANCI

Pozicija Sunca, pomračenog u vašem astrološkom polju karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Nemojte dozvoliti da vas bilo ko isprovocira.

devojka

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.