Od onog trenutka kada je pravi muškarac postao svestan kako je upoznao tu posebnu damu, pokazaće joj da mu je stalo i to je glavna stvar koja će privući njenu pažnju. Neki moderni muškarci veruju da su kavaljerstvo, čast i poštenje staromodni, nepotrebna taktika da impresioniraju ženu koju žele i postali su pasivni u svojem udvaranju.

 

Umesto njih je seksi i agresivan alfa-mužjak postao nebrušeni dijamant, koji utire put novom lenjom muškarcu i lenjom udvaranju.

reklame

To se događa zato što su im žene dozvolile takvo ponašanje. Niski stepen samopoštovanja uzrok je zašto neke žene pristaju na manje nego što to zaslužuju ili pak, prema nekim novim shvatanjima, žene postaju novi muškarci – agresivno posežući za onim što žele kako bi nadoknadile nedostatak te agresivnosti kod novog tipa muškarca.

muskarac

Gospodo: Bilo da ste u potrazi za posebnom damom ili ste je već pronašli, dajte nam samo odgovorite, kako vaše pasivno ponašanje može pokazati ženi koliko je ona vama posebna i da je želite uz sebe?

Ovo su pet glavnih razloga zašto žene ne podnose pasivne muškarce:

1. ŽENE ZNAJU DA MUŠKARCI NE POŠTUJU NIŠTA ŠTO MOGU LAKO DOBITI

E tu je kvaka. Mnogi moderni muškarci ne osećaju potrebu da bi trebalo malo da se potrude ako žele osvojiti ženu. Međutim, isto tako ne poštuju ni ženu koju mogu lako osvojiti. Čak i ako žena oseti povezanost s muškarcem i ako je spremna progledati mu kroz prste zbog njegovog lenjog udvaranja jer joj se jako svideo – tada će se on pitati zašto je ta njegova lenja taktika dala uspeha? Možda će čak i podsvesno izgubiti interes za nju, jer je bilo previše jednostavno. To je situacija u kojoj svi gube. Žene moraju imati više samopoštovanja i ne smeju da prihvataju manje nego što su zaslužuju, a muškarci treba više da se trude i pokazuju da cene koliko posebnu ženu imaju…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.