Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019
Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019: Ovaj pun Mesec daje plemenitu, humanu energiju pa ovih dana može biti dosta milosrdne i humane akcije.

Mnoge osobe baš ovih dana oko punog Meseca mogu otputovati na odmor u inostranstvo ili sklapati kontakte sa strancima.

Muškarci će želeti strankinje, drugačije odnose sa ženama. Kako je uključen i Neptun iz Riba onda će biti interesantne osobe koje su nedostižne, koje lepo glume ili koje mogu pobeći od svakodnevnice.

reklame

Žene mogu privlačiti stranci, putovanja u inostranstvo, učenja, filozofija, strani jezici. Pojedine žene baš mogu u ovom periodu da upišu kurs stranih jezika, otputuju u inostranstvo, a generalno gledano za oba pola može doći i do zablude ili prevare među partnerima, posebno za nove poznanike koji će imati Veneru u kvadratu sa Uranom.

Kako brzo krenu emocije, tako mogu brzo i da nestanu. Uglavnom, ovaj aspekt daje zabludu koja je kratkog trajanja.

Svakako je tenzija na pomolu još zbog Marsa iz Raka koji aspektuje Saturn i Pluton iz Jarca. Malo će pomoći Neptun iz Riba, koliko bude mogao da razjasni neslaganje i probleme jer i on zna da napravi zabludu i zbrku, piše astrolog Željka Knežević. Budimo svi oprezni za vreme punog Meseca, posebno da se ne svađamo i preterujemo u mnogim stvarima. Oprez u saobraćaju, jer može doći da većih saobraćajki. Aspekti ovih dana mogu izazivati mnoge nezgode, požare, probleme sa vodom i na vodi sa brodovima, elektroinstalacije, plin itd. Mars udružen sa Merkurom u Raku može proizvesti naboj emocija, posebno kroz komunikaciju u porodičnim ambijentima, pa i tu treba paziti da ne dođe do konfliktnih situacija.

Kako pojedinačni znaci mogu osetiti pun Mesec u Strelcu?

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019
Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019

OVAN

Mnogim Ovnovima ovaj pun Mesec može doneti lepo poznanstvo sa osobom koja je stranac ili je u inostranstvu. Bez obzira što je prepreka udaljenost, to se može pokazati dobrim za jedan novi početak. Pojedini Ovnovi sada mogu pokrenuti neku novu životnu filozofiju. Nekima je naglašen odmor i putovanje.

BIK

U zavisnosti koja ste vi dekada kod vas pun Mesec može pasti u polje partnera ili u polje partnerskih finansija i transformacije. Kod pojedinih osoba može doći do novog početka ili svađa, razlaza, kako sa partnerima u poslu tako i sa partnerom u ljubavi. Pojedini Bikovi, koji imaju problema u svojoj vezi ili braku, sada mogu da otputuju sa svojom voljenom osobom i razreše probleme koji su stajali na putu ljubavi i sreće.

BLIZANAC

Vama se dešava pun Mesec u polju partnera ili polju zdravlja i svakodnevnice. Mnogi Blizanci koji nemaju partnera sada bi mogli sresti ili upoznati osobu sa kojom bi se slagali i gde bi bilo dosta emocija. Vi sve možete sada osetiti intuitivno, a i partner može sada da zadovolji vaše emocije. Neke skrivene tajne sada mogu da izađu na površinu. Venera, boginja ljubavi, je u vašem znaku pa možete planirati putovanje, Neptun vam može dati maštu i lutanja, a vaš nemirni duh vas vodi u avanturu.

loading...