RAK

Kod vas pun Mesec pokreće potrebu da odete negde daleko i da se oslobodite stresa koji je skupljen u ovom poslednjem periodu. Mnogi Rakovi su već pod tenzijom Merkura i Marsa koji tranzitiraju kroz njihovu kuću pa  treba da se čuvaju od svađa i ratoborne energije, jer je najbolje se primiriti i negde otići. Aspekt Neptuna u kvadratu sa Jupiterom pojedince može suočiti sa nekim posledicama koje nisu očekivali.

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019
Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019

LAV

Kod vas se već pokreće mnogo toga u vašem životu i nije čudno što više niste glasni i što vam nije bitno da vas hvale, jer je Merkur u Raku malo prigušen. Mnogi Lavovi koji su u vezi ili braku sada mogu da se oslobode ljubomore. Pojedini koji su slobodni bi za vreme Punog Meseca 17. ili 18. juna mogli da dožive čarobnu emotivnu noć. Svakako ovaj Mesec donosi ljubavnu avanturu, jer se ljubav oseća u vazduhu.

reklame

DEVICA

Vi za vreme punog Meseca u Strelcu možete imati nove početke dok pojedine Device prosto mogu da izgube tlo pod nogama. Neke stvari koje su bile dugo zanemarene sada mogu da se bace na sto i razmotre, bilo to sa roditeljima, šefom na poslu ili privatno sa partnerom. Slobodne Device imaju priliku dan ili dva pre punog Meseca da uđu u neku ozbiljnu vezu. Sada se ne preporučuje da glumite da ste neko drugi već budite to što jeste i vaš šarm će zavladati partnerom.

loading...