JARAC

Kod vas je već aktivan životni put jer Mars i Merkur tranzitira kroz vaše polje partnera u ljubavi i poslu. Saturn se vraća unazad i tera vas da naučite iz starih grešaka, a Pluton vam daje unutrašnju snagu da sve transformišete iz dubine duše i odbacite sve što nema svrhu u vašem životu. Mesec u Strelcu će vam dati intuiciju, duboke emocije i filozofski odgovor. Mnogi Jarčevi mogu upasti u konflikte i hteće na silu da donesu odluku. Ipak razmislite da li ste prenaglili i kako da se izvinite povređenoj osobi pored sebe.

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019
Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019

VODOLIJA

Ovaj pun Mesec kod vas stiže u pravo vreme da vas ohrabri da se oslobodite svih obaveza iz prethodnog perioda i mnogih komunikacija koje su bile dosta pozitivne. Merkur i Neptun prave dobar aspekt pa sve komunikacije mogu dobro da teku. Mnoge Vodolije mogu da se povežu psihički sa nekim ko im mnogo odgovara. Istražujte, zabavljajte se. Ako želite neku avanturu, sada je i to moguće.

reklame

RIBE

Kod vas je aktivna pozitivna energija planeta Marsa i Neptuna gde se pridružuje i Merkur pa možete primetiti da ste privlačni masama ljudi kao magnet. Svakako da ima i onih osoba sa kojima ne možete da se složite, posebno kada su autoriteti u pitanju. Pojedine Ribe mogu imati problem kada su žene u pitanju ili majka. Ovaj pun Mesec u Strelcu vam može stvoriti tenziju sa šefovima ili roditeljima, nekim završetkom ili početkom u životu. Ne preporučuje se putovanje u inostranstvo.

loading...