Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019: Jarcu donosi konflikte, Devici novi početak a Ovnu ljubav na daljinu

0
2227

VAGA

Vreme je da za vreme punog Meseca u Strelcu otputujete negde na neko egzotično mesto ili da, ako niste u mogućnosti, bar istražite okolna mesta. Bilo gde da odete bitno je samo da ste negde gde vas niko ne poznaje. Mnoge borbe i probleme sa vašim instiktima može da vam prirede Mars i Pluton Saturn u lošem aspektu. Pročitajte neku knjigu ili idite u bioskop da se malo opustite i budete srećni.

Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019
Pun Mesec u Strelcu 17. juna 2019

ŠKORPIJA

Kod vas pun Mesec tranzitira kroz vaše polje imetka i finansija pa će o tome biti pitanje, a kako su vaš vladar i suvladar u konfliktnom aspektu Mars-Pluton iz Rak-Jarac, vi možete biti i zadovoljni u staroj rutini. Ako uspete da izađete iz svakodnevnice ovaj put će biti za pamćenje kroz ceo život. Velika sila vašeg vladara i suvladara tražiće od vas da se odlučite za nešto što može biti  u vašu korist.

Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za jun 2019: Vaga lepo zarađuje, brojni usponi i padovi za Ovna, strasan početak veze za Raka

STRELAC

Kod vas je pun Mesec koji je aspektovan sa Neptunom pa bi Mars mogao iz Raka da vas sa Neptunom pokrene u neku umetnost kao npr. slikanje ,muzika… Vaše šanse za uspeh su sada ogromne. Mnogi Strelčevi sada mogu da uđu u neku avanturu, što njima nije strano u životu. Želja za inostranstvom i putovanjem je naglašena, pa taman to bila samo i maštanja iz udobne fotelje. Svakako možete putovati ako vam se pruži prilika.