Budite pristojni

I to ne mislim pristojni u smislu ljigavih saveta da se ponašate usiljeno pridržavajući joj stolicu ili kaput, već pristojni u razgovoru sa njom. Sigurno će to primetiti, svakako će joj se dopasti i biće joj neizmerno drago što se trudite zbog nje. Sećate se scene iz filma “Lajanje na zvezde” kada Filozof na korzou prilazi devojci i onda joj se najpre izvinjava što joj prilazi na ulici, pa onda počinje razgovor? E pa, tako nekako. Ako vas ovakva devojka pre zapamti kao “dobrog mladića”, a ne “dobrog frajera”, onda kod nje imate šanse.

Razgovarajte onako kako biste voleli da neko razgovara sa vašom sestrom, mamom, bakom…

Budite prijatelj

reklame

Razgovarajte opušteno i prijateljski i time ćete i nju opustiti. Onog momenta kada je sigurna u vas i kada oseća da može da vam veruje, vreme je da i vi budete iskreni i da joj otvoreno kažete da vam se dopada. Ako vas odbije, nemojte odmah da očajavate, već nastavite komunikaciju. Muvanje devojke zahteva vreme, pa ako niste spremni za takav lov, onda nije trebalo ni da se upuštate u to.

PRVO UMOČI PRST, PA TEK ONDA UĐI: Kako da startuješ ribu bez straha od odbijanja

Budite duhoviti

Ništa brže ne opušta devojke nego humor. Pričanje viceva može svako, ali biti duhovit u trenutku je talenat retkih. Ako ste jedan od takvih srećnika, onda ste na konju. A ako ne – probajte da gledate kako to rade “stand up” komičari. Osim toga, nikako nemojte da ismevate druge ljude oko vas, jer takve ljude niko ne voli. Radije se šalite na svoj račun, jer će joj to reći da ste sigurni u sebe.

Ne budite patetični

Ne zevajte u nju kao crtani film, jer ćete je tako pre uplašiti, nego staviti do znanja da vam se dopada. Ne ponašajte se prema njoj previše zaštitnički, ali nemojte ni da ste previše hladnokrvni.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.