OVAKO SE MUVAJU DEVOJKE: Muškarci, učite od pravih majstora i džentlmena!

Prvi utisak u muvanju devojaka je presudan. Mnogi misle da znaju kako, ali zapravo postoji nekoliko detalja na koje čak i vrsni znalci ove materije zaborave. E, pa m@n! je tu da vas podseti.

Kako smuvati devojku? Vežite se, polećemo!

Budite prirodni

Zaboravite sve muške časopise koje ste pročitali, zaboravite sve filmove koje ste gledali, zaboravite sve tipične rečenice. Ne trudite se da se uklopite u stereotip zavodnika, nemojte da glumite da ste nešto što niste. Jednostavno, budite svoji i ponašajte se onako kako vam je najprijatnije, u skladu sa granicama pristojnosti, naravno. Ako joj se ne dopadnete onakvi kakvi jeste, onda takva devojka i ne treba da vas zanima.

Budite spontani

reklame

Lepe i pametne devojke su čule za sve “žvake”, jer im se stalno neko nabacuje. Tako da kod njih nikakva klišeizirana “žvaka” za nabacivanje neće proći i ostavićete loš utisak o sebi pre nego što stignete i da joj se predstavite. Recite joj ono što vam je zaista palo na pamet.

NEVERNI MUŠKARCI, PROVALJENI STE: Po ovom iz aviona vidiš kad te muva oženjeni klipan!

Budite iskreni

Devojka će provaliti da je lažete i pre nego što otvorite usta. Umesto da smišljate pesnički kompliment, bolje je da joj kažete ono što zaista mislite i osećate. Ako vam je jedina misao u tom trenutku da je ona lepa i pametna, onda joj tako i recite i izvinite joj se na iskrenosti. Garantovano će vas zapamtiti posle toga.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.