Skoncentrišite se

Ako već razgovarate sa njom, onda joj se posvetite. Telefon, gledanje TVa, čitanje novina ili šetanje pogledom po okolini ne dolazi u obzir. Ako ste sa njom, onda budite sa njom. Odmeravanje drugih devojaka će je definitivno odbiti od vas. Potezi za koje mislite da su šarmantni, kao na pr. odmeravanje neke devojke dok otpijate gutljaj svog pića ili slučajno dodirivanje njenih grudi u prolazu, su potezi koji zapravo pokazuju da ste prostak, a ne zavodnik.

Šarm

Sa osmehom su svi šarmeri. Ne zaboravite da se smešite i trudite se da se oboje smešite sve vreme. Osim toga, svi su lepši sa osmehom.

Teme o kojima ćete razgovarati su jako bitne

reklame

Ako devojku poznajete od ranije, onda teme pripremite unapred.

Ako ste je tek upoznali, onda je lepo pitajte za njena interesovanja. Kada ona bude počela vas da pita, to je verovatno zato što je zanimate. Međutim, možda vas pita čisto iz kurtoazije, tako da ćete ovde morati sami da procenite šta je šta.

Ako vam je devojka dala do znanja da je zanimate, nemojte nikako da se opuštate i slavite, jer pravi posao je tek počeo. Tek sada treba da je zainteresujete za vas. Telefonom je pozovite onda kada budete želeli. Ako je to istog dana kada vam je svoj broj dala, onda je pozovite i napravite šalu od toga. “Pravilo” da morate čekati par dana da je pozovete je glupost. Pozovite je kada želite. Kao što rekoh, kod devojaka gluma ne prolazi.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.