Recept za damu iz muških snova
Recept za damu iz muških snova

Recept za damu iz muških snova: Oni žele prijatelja sa kojim će moći da razgovaraju. Istraživanja su pokazala da muškarci vole kada žena zna šta želi i kako to da traži: ako je takva u životu, takva je i u krevetu

 

Oni žele prijatelja sa kojim će moći da razgovaraju. Istraživanja su pokazala da muškarci vole kada žena zna šta želi i kako to da traži: ako je takva u životu, takva je i u krevetu.

reklame

Muškarce odbijaju žene koje su preterano na usluzi svima. Smisao za humor je važan, posebno ako niste previše osetljivi na grub način zezanja. Ako mora da “hoda po jajima” i kada se šali, teško da će ikada biti opušten sa vama.

Žena mora biti negovana i imati stila, ali ne mora na ulepšavanje da troši sate i malo bogatstvo, smatra jači pol. Bitno je da je spontana, da zna da impresionira i njega i sve ostale, pa da može njome da se ponosi.

Ankete su pokazale da muškarci zapravo ne zaziru od inteligentnih, samostalnih i brutalno iskrenih žena kao što smo navikli da slušamo. Međutim, čak i te samostalne i uspešne žene moraju znati kako da brinu o potrebama svog muškarca.

lekarinfo.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.