Budite originalni

Stereotipi kod devojaka ne prolaze, jer su ih sve videle. Smislite nešto što ćete razumeti samo vas dvoje. Ovime joj dajete do znanja da smatrate da je ona jedna jedina, a ona će to umeti da ceni.

Budite inovativni

Neka svaki susret sa vama bude vredan pamćenja. Devojke morate uvek iznova osvajati.

Ne vređajte ni nju, ni druge žene

reklame

Nego naprotiv, budite puni poštovanja. “Savete” da ćete je privući i navesti da se trudi oko vas, samo ako je vređate, su saveti koje je smislio neko ko nema pojma o ženama.

Ne branite svoju teritoriju napadno

Dozvolite i drugim ljudima da uđu u vaš krug, dajte joj slobodu da priča i sa drugima. Velika je verovatnoća da ćete u većem društvu pokazati svoje prave čari, a njoj dajete priliku da vas oceni sa distance. Kada ste u većem društvu, bacite joj povremeni značajan pogled i ne zaboravljajte da i nju uključite u razgovor koji ste počeli sa nekim drugim. Ovim joj dajete do znanja da vam je stalo do njenog mišljenja, a njoj će to značiti.

KAKO SEDI, TAKAV JE U KREVETU: Da li jaše kao kauboj ili bocka kao zeka?

Upozorenja

Ne znači NE. Bože moj, pa i to se dešava. Ako je prilično kategorična po tom pitanju, nema svrhe da navaljujete. Ovo je takođe prilika da pokažete svoju veličinu i da ne dozvolite sebi da dopadanje pređe u mržnju. Ne budite ljuti na nju, već prebolite tiho. Stvaranje neprijateljstva zbog povređenog srca će vam definitivno zapečatiti šanse kod konkretne devojke, ali je vrlo moguće i da će se za vaše neprimereno ponašanje pročuti. Nemojte da dođete u situaciju da vas nakon par godina neka druga devojka odbije, samo zato što je čula kako ste se ponašali kod ovog odbijanja. Zato budite džentlmen do kraja.

Ako on nema muda, smuvaj ti njega: 10 trikova od kojih će da puzi pred tobom

kakodasmuvamdevojku.blogspot.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.