ludo zaljubljen u tebe
ludo zaljubljen u tebe

On je ludo zaljubljen u tebe: Ženi se u pogledu, osmehu i svakoj drugoj frazi može videti da je zaljubljena, kod frajera je teže otkriti osećanja iz toga što govore…

Ponekad je teško biti siguran da li vas muškarac sa kojim se viđate stvarno voli. Budući da se frajeri često verbalno izražavaju indirektno, ove fraze mogu vam pomoći da zaključite to.

Za razliku od muškaraca, ženi se u pogledu, osmehu i svakoj drugoj frazi može videti da je zaljubljena ili da joj je do nekoga stalo. Kod muškaraca je teže otkriti osećanja iz toga što govore. Ali postoje neke rečenice koje će ženama dati do znanja da je njihovim partnerima jako stalo.

reklame

10 reči koje ćete čuti samo od muškarca koji vas ludo voli!

1. Primetio sam da…

Ako muškarac do kog vam je stalo kaže da je primetio nešto što ste uradili, način na koji pijete kafu ili se nasmejete nečijem vicu, znači da obraća pažnju na vas i na sitne detalje po kojima ste posebni. Te sitne detalje vide samo muškarci koji su izrazito zainteresovani za ženu i žele da joj se približe kako bi što više saznali o njoj.

2. Mogu ti pomoći sa…

Muškarci vole da osećaju da su potrebni i korisni ljudima koje vole. Ako vam ponudi bilo kakvu pomoć, nemate se oko čega brinuti. Sigurno mu se sviđate. Muškarci baš ne nude pomoć svakoj ženi koju sretnu, oni pomažu onima koje vole i koje im se sviđaju, i tako pokazuju da se na njih možete osloniti. Pokaže li i entuzijazam uz to, onda mu se itekako sviđate i potrudiće se da ostavi dobar utisak.

Ne propustite: Mislite da počinje da vas izbegava? Imamo 9 jednostavnih načina da ga provalite

3. Ovo me je podsetilo na tebe…

Retko koji muškarac je direktan i otvoreno pokazuje svoja osećanja. Ali, to znači da će na kreativan način dati sitne signale da misli na ženu do koje mu je stalo. Ako vam kaže da ga je nešto podsetilo na vas, to je mali signal da ste mu stalno na pameti i da sitnice koje ga svakodnevno okružuju povezuje sa vama.

ludo zaljubljen u tebe
ludo zaljubljen u tebe

4. Zabrinuto – Gde si bila… ili Šta radiš…

Samo zabrinuti muškarac će vam postavljati ovakva pitanja. Ali morate imati na pameti razliku između dva načina na koji se ova pitanja mogu postaviti, u slučaju da ova pitanja tu i tamo postavlja onda verovatno izražava brige ili posesivnost, ali ako vam stalno postavlja ova ili slična pitanja, to može značiti da je jako nesiguran u sebe, što i nije baš najbolja odlika muškarca.

Ne propustite: Zaboravite pozu 69: Posle ovoga će vam seks biti najbolji na svetu

5. Komplimenti kao – Izgledaš savršeno…

Ovakvi komplimenti su direktni i imaju samo jedno značenje, kad se muškarcu sviđate, pa ako i ptičje gnijezdo imate na glavi, sviđaćete mu se i daće vam kompliment. Kad je muškarac zaljubljen, sviđaćete mu se bez obzira kako ste odeveni ili našminkani pa će vam davati nekad direktne, a ponekad i suptilne komplimente kojima će vam davati do znanja da mu je stalo.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...