6. Biću uz tebe…

Ova i slične izjave, koliko god zvučale filmske ili nerealne, kad vam ih muškarac kaže u teškim trenutcima – na to možete računati. Muškarci ne govore ovakve stvari, osim kada to stvarno misle, i možete biti sigurni da će vam biti potpora kad vam zatreba. Ako se stvarno dogodi nešto zbog čega vam treba pomoć ili oslonac, on će vam sigurno pružiti utehu, pa i dobar savet. Muškarci su potpora samo ženama za koje su emotivno vezani.

7. Nedostaješ mi…

Muškarac će vam reći da mu nedostajete samo kad je to istina. To znači da ste osvojili i njegovu glavu i srce. Ali, neki muškarci će ovo reći ženama jer žele nešto od njih tako da s ovakvim komplimentom treba biti oprezan.

reklame

Ne propustite: Zaboravite pozu 69: Posle ovoga će vam seks biti najbolji na svetu

Ako ste sigurne da je muškarac pristojan i da iza sebe nema kolonu žena slomljenog srca, onda imate posebno mesto u njegovom srcu.

8. Muka mi je… Uznemiren sam… Nervira me…

Kao što je već ranije napisano, muškarci teško izražavaju svoja osećanja rečima, pa ako se dogodi da se otvori oko nečega što ga muči ili mu smeta, to je jasan znak da mu je stalo do vas. Treba imati puno samopouzdanja da biste se otvorili pred nekim ko vam se sviđa i rizikovati da vas neko povredili, ili još gore, odbaci. Ako se to dogodi, potrudite se mu budete oslonac i poslušajte ga.

ludo zaljubljen u tebe
ludo zaljubljen u tebe

9. Razgovarao sam s mamom…

Nema šanse da će bilo koji muškarac pričati o svojoj porodici, a pogotovo mami, ako nije spreman da bude ranjiv, a muškarac je ranjiv samo sa ženom koju voli. Sitne detalje će deliti samo sa ženom s kojom se oseća sigurno i voljeno. Stoga, ako muškarac priča o svojoj porodici, budite sigurne da i vi spadate u njegovu porodicu.

Ne propustite: Mislite da počinje da vas izbegava? Imamo 9 jednostavnih načina da ga provalite

10. Nadimak

Ako vas zove nadimkom, a ne imenom ili prezimenom, onda budite sigurni da mu je stalo do vas i da želi da ga po tome zapamtite. Želi vam dati do znanja da vas drugačije doživljava od drugih žena i da je taj nadimak koje vam je dao specijalno smislio za vas.

trendingpulse.com

loading...