JARAC

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima svi će izazovi biti usmereni na temu tolerancije, a upravo će ovladavanje istom biti ono što će vas odvesti korak napred. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradite na tome.

KARIJERA: Neki će, hteli – ne hteli, biti u iskušenju da podlegnu pohlepi. Proanalizirajte ono što imate i ako uvidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više od toga. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Budite umereni u svemu.

VODOLIJA

LJUBAV: Pojaviće se potreba za zaštitom u privatnom životu. Ipak, ne gnjavite partnera da vas stalno drži kao kap vode na dlanu, jer može postati naporno. Prihvatite da je i ovako dobro, a više proanalizirajte sebe. Videćete da ste sami dovoljno jaki.

KARIJERA: Još će biti dosta borbe, ali već se naziru i neke pobede. Vaš fokus interesovanja sad će se prebaciti na viša znanja. Mnogi će gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti verovatno prolaze ispite, ali uz saradnju i diplomatiju.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije
Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije

ZDRAVLJE&SAVET: Ne idite preko svojih granica.

RIBE

LJUBAV: Neko od vaših saradnika mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti šta da učinite, da li treba da se otvorite za moguću vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete da pogrešite. Oni u vezama biće vrlo društven par.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspešni. Oni koji rade svakog dana će imati na pameti sve više odličnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne namećite svoje stavove.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...