VAGA

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata pa ako ste još sami, mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve saberu, biće zadovoljni.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U vašim emotivnim odnosima ovih dana vladaće opuštenost i prijatna atmosfera. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku saradnju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati dva načina rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije
Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se bavite sportom.

STRELAC

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. Ali biće i provokacija. Stoga ne skačite na svaki izazov koji vam možda u prvom trenutku nije prijatan. Idite polako ali sigurno.

KARIJERA: Vaše zasluge pomalo izlaze na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Ne forsirajte svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je pričekati da i drugima zasvetli. To što vi vidite bolje je vaša prednost.

ZDRAVLJE&SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

loading...