Ponekad stvarno treba poslušati najstarije: Provereni bakini recepti za zavođenje, ali i za ulazak u brak
Ponekad stvarno treba poslušati najstarije: Provereni bakini recepti za zavođenje, ali i za ulazak u brak

Sigurno ste čuli za izreku da put do muškog srca vodi preko stomaka, ali ako je verovati našim bakama nije ni svaka hrana adut kad je reč o igri zavođenja

Uzalud se uzdamo u horoskope, položaj zvezda, male trikove koje probnalazimo u ženskim magazinima… Naše bake su još davno odgonetnule tajnu kako da zavedete muškarca.

Dakle, koja je to dobro čuvana tajna kad je reč o osvajanju muškog pola?

reklame

Sigurno ste čuli za izreku da put do muškog srca vodi preko stomaka, ali ako je verovati našim bakama nije ni svaka hrana adut kad je reč o igri zavođenja, piše Mondo.

Na osnovu ličnog iskustva, najstarije članice naše familije kažu da će su kiseli krastavci i šunka siguran recept koji će učiniti da se zauvek uselite u srce voljenog muškarca. Kako kažu, kombinacija kiselog i slanog poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost, a raspiruje i strasti kod muškaraca.

Zato, ako verujete svojim bakama, sledeći put kad vam u posetu dođe voljeni muškarac, poslužite ga ovim klasičnim predjelom. Ko zna, možda i upali…

Postoji još jedan savet naših najstarijih, podjedanko iznenađujuć, a tiče se ulaska u brak. Po njihovom mišljenju daleko je bolje venčati nakon kraćeg poznanstva sa budućim mužem nego nakon duge veze.

Zašto? Činjenica je da se parovi u dugim vezama “istroše” i obično u brak stupaju kako bi prešli na sledeću etapu ljubavnog odnosa, tačnije kako bi zasnovali porodicu. I danas, nama to zvuči kao sasvim logičan korak. I mada na papiru deluje da su ovakvi brakovi dugovečniji, statistike im ne idu u prilog.

Naše bake su izgleda bile nešto romantičnije, pa veruju da ništa ne učvršćuje ljubav tako dobro kao problemi koji se zajedničkim snagama prevazilaze. Kako kažu, tamo gde razum bira, ljubavi nema…

loading...