RAK

LJUBAV: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je pre zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete da se poveravate jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentovanje i analiziranje. Moraćete da reagujete u trenutku i da donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovog puta dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim regovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usresredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i bićete mirniji.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete s ljudima koji vam baš nisu legli. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije
Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

DEVICA

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete usresređeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, nego naprotiv, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviće nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

loading...