Koliko god da si luda za njim ipak drži do sebe: 6 razloga zašto ne treba da juriš muškarca
Koliko god da si luda za njim ipak drži do sebe: 6 razloga zašto ne treba da juriš muškarca

Koliko god da ste ludi za njim, ne radite to – evo nekoliko razloga zašto.

Recimo da vam se neviđeno sviđa i ponekad vam daje nadu. Ponekad jer, jednog trena mislite da je sve izgubljeno sa njim, a onda vam on jednom porukom “podgreje” nadu. I bez obzira na to što mrzite takve igrice, dajete sve od sebe da ga u tim igricama pobedite i konačno “ulovite”, piše Mondo.

Ako to opisuje vašu situaciju, krajnje je vreme da prestanete da ga jurite, a evo i zašto.

reklame

To vas ne vodi nikuda

Kada upoznate pravu osobu, nećete morati da je jurite jer ćete se oboje truditi i jedva čekati da provodite vreme zajedno

Ovako, samo gubite vreme smišljajući kako da naterate nekoga da se zaljubi u vas.

Zapostavljate druge ljude

Zbog nekoga ko očito ne shvata koliko ste vredni i ne želi vas u svom životu, zapostavljate ljude koji vas stvarno vole i žele da budu sa vama i uz vas.

Dajete se nekome ko vas ne zaslužuje

Onaj ko vas iskreno voli i želi u svom životu će se truditi oko vas, jer shvata vašu vrednost. S druge strane, oko osobe koja ne vidi koliko vredite i ne vredi da se trudite…

Rasipate energiju

Energiju koju trošite smišljajući kako da ga osvojite, mnogo je bolje da usmerite na sebe – pomozite sebi da napredujete na svim poljima, svakako ćete biti zadovoljniji (a možda time i “privučete” pravu osobu za sebe).

Izluđujete sebe

Budite iskreni – izluđujete sebe jer ste postali opsednuti razmišljanjem o tome kako da ga navedete da se zaljubi u vas. Mislite da igrate igricu, a u stvari se igrate samo sopstvenim osećanjima.

Loše se osećate zbog toga

Kad god vam zazvoni telefon, nadate se da je to on, a ako nije, u opasnom ste “bedaku”… I stalno ste vi ta koja se prva javlja, mada vam ponekad ne odgovori uopšte ili vam odgovori “jedva”, zbog čega se još gore osećate. Onda vam “lajkuje” fotku na Instagramu i krug se ponovo otvara?

Jasno vam je, ne možete nekoga da naterate da se zaljubi u vas, niti ima smisla da nekoga jurite. Nije lako prihvatiti da se nekome ne dopadate, ali “jurenje” za njima samo produžava agoniju i dodatno vam povređuje osećanja.

loading...