Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019
Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019

Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019. godine: Devica sa lakoćom rešava sve što joj se nalazi na putu, Biku ide odlično u ljubavi, na Raka svi obraćaju pažnju…

OVAN – NEDELJNI HOROSKOP – 25.11.-1.12.2019.

LJUBAV:

Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva, piše ehoroskop.net.

reklame

KARIJERA:

Nalazite se u periodu kad će neke stvari morati da se definitivno privedu kraju. Baš ovaa sedmica karkateristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego se prvo odvažite.

ZDRAVLJE & SAVET:

Osetljivost na stres. Opuštajte se.

Pročitajte: Mesečni horoskop za decembar 2019. godine: Ovnu izolacija, Lav neodlučan u ljubavi

BIK – NEDELJNI HOROSKOP – 25.11.-1.12.2019.

LJUBAV:

Veći deo vašeg privatnog života biće usmeren na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete dobiti i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati istom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA:

Cela sedmica biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET:

Manje jedite, više se krećite.

Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019
Nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra 2019

BLIZANCI – NEDELJNI HOROSKOP – 25.11.-1.12.2019.

LJUBAV:

Porodični izazovi dobrim će delom preokupirati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom biti na klimaivim nogama. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA:

Ova nedelja za neke od vas mogla bi doneti dosta borbe na polju posla i karijere. Neće biti ni lako ni glatko. Cijele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE & SAVET:

Budite strpljivi i skromniji…

NASTAVAK HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...