Nedeljni horoskop od 18 do 24 Januara
Nedeljni horoskop od 18 do 24 Januara

Nedeljni horoskop od 18 do 24 Januara donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu…

OVAN

Tokom cele nedelje ćete imati priliv pozitivne energije i želju da popravite stvari u svom poslovnom okruženju. Konkurencija će pokušavati da Vam napravi probleme.

U emotivnom životu ćete biti nestalni, skloni avanturističkom ponašanju. Boravak u starom delu grada ili u prirodi će Vam dati neophodnu inspiraciju, ujedno će Vas osloboditi i mračnih misli.

reklame

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

BIK

Usmerićete se na rešavanje svog statusa i pozicije na poslu, ali nećete ulaziti u otvorene konfrontacije. Obavićete više razgovora u četiri oka sa ljudima od autoriteta.

Ovo je pravo vreme za emotivno dizanje i povratak ljubavi u Vaš život. Krajem nedelje će Vam prijati da promenite okruženje i pustite misli da lutaju. Nedostaje Vam jedan duži odmor, kao i boravak u prirodi.

BLIZANCI

Na poslovnom planu mozete očekivati svojih pet minuta i konačnu realizaciju planova ili projekata, koji su Vas poprilično mučili u prethodnom periodu.

Turbulentni, ali veoma uzbudljivi događaji na emotivnom planu potpuno će Vas izbaciti iz dosadašnje kolotečine. Na udaru ste virusa, problema sa hormonima i nesanicom. Homeopatski tretman Vam može pomoći u tome. Mogući su i problemi sa kostima.

VAŠ ZNAK POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...