RAK

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, vi ćete primetiti da se vaši romantični odnosi sve više poboljšavaju. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome.

KARIJERA: Niste ni slutili da bi vam moglo krenuti ovako dobro. Povezivaćete se sa ljudima i novim saradnicima brže i bolje nego što mislite. Ideje će se razmenjivati intenzivnije, a njihova primena neće biti nemoguća. Pred vama su dinamični dani.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite svoju snagu.

LAV

LJUBAV: U svojim emotivnim odnosima postaćete otvoreniji i opušteniji. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni šta imate i čuvajte to.

KARIJERA: Verovatno nećete baš izbiti u prvi plan, ali će vam ipak ići dobro. Na vama je da radite i pokažete šta znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku čak i onda kad se u prvom trenutku situacija ne čini baš sjajna. Čitajte između redova.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019

DEVICA

LJUBAV: Zahtevnost koja će stalno dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne emotivne odnose. Ako pokušate da nešto objasnite, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite. Tako će biti najbolje.

KARIJERA: Ojačaće korespondencija sa kolegama koji nisu iz vašeg mesta rada. Povezaćete se sa njima i razmenjivati poslovna iskustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvežiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

ZDRAVLJE&SAVET: Vaši talenti čekaju da se izraze. Razvijajte ih.

loading...