Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019: Blizanac krije emocije, Vaga zadovoljna sobom, Ovan mnogo radi

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019

Nedeljni horoskop od 20. 27. maja 2019: Ovo će biti dobar period za Bikove, Vage i Ribe. Saznajte šta očekuje svaki znak na svim životnim područjima u sledećih nedelju dana, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pomišljaćete da ste mogli da učinite i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u emotivnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti i sve će vam na kraju ići u prilog.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.


BIK

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

Pročitajte i  Horoskop u vladavini Škorpije: Otkrijte šta vas čeka od 23. oktobra do 22. novembra 2019. godine

KARIJERA: Dva korak napred pa jedan  unazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja. Ipak, kad saberete sve, otišli ste barem jedan korak napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Jesu li realni?

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete sve skloniji sakrivanju svojih pravih osećanja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate da razvijate sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vam to ne nervira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.