JARAC

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je posledica vaše zaokupljenosti svim drugim osim privatnog života. Pazite da se voljena osoba ne oseća zapostavljeno. Cveće uvek prolazi.

KARIJERA: Ako nešto treba menjati, menjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh je pred vratima.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Budite malo kooperativniji.

VODOLIJA

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugom momentu da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste izdržali sve ove šarene izazove.

KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom prezentujte svoje sposobnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrudite se da dovoljno spavate.

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019

RIBE

LJUBAV: Vaši romantični odnosi razvijaće se dobro. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u svoj radni kutak i radili nešto iz po svom. Neki će ove uticaje iskoristiti za nove dugoročne planove pa će osmisliti kako da unaprede ono što rade. Biće tu vrlo zanimljivih ideja, ali ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na spavanje.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...