VAGA

LJUBAV: Mnogo ljudi svako  malo će se motati oko vas. Bićete zaigrani, veseli, spremni da sve delite sa njima, ali bez previše obaveza. Neki će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustaće od većih intimnosti. Partner bi mogao da bude zbunjen.

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj zrelosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke odgovore od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali generalno uzevši, sve je od kontrolom i razvija se dobro.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Zadovoljni ste sami sa sobom.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bićete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg sveta. Takvim pristupom oduzećete nešto od spontanosti pa nemojte preterivati. Opustite se.

KARIJERA: Koliko ste dugo sanjali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete otvoreni za sve.

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019
Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019

STRELAC

LJUBAV: Idućih dana vi ćete podjednako uživati bilo kao samac sa prijateljima, bilo udvoje sa voljenom osobom. Nećete osećati pritisak da po svaku cenu morate da se zbližite sa nekim. Bićete prilično indiferenetni prema svima, ali s humorom.

KARIJERA: Idućih dana posao će verovatno pasti u drugi plan. Razmišljaćete o duhovnom svetu ili ćete u svoj dom želeti da uvedete neke novine. Na radnom mestu ćete funkcionisati rutinski. Odradićete ono što morate, a bićete odsutni duhom.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

loading...