Vodolija

Posao

Početkom marta opet ulazite u jedan od boljih perioda na poslovnom planu. Imali ste dovoljno vremena da sagledate u čemu ste uspešni i sposobni da iznesete do kraja. Uticaj vas snažno podržava do juna. Ukoliko je došlo do nekih promena na poslu, prilagođavate se u narednim mesecima. Astrološko polje finansija, mnogo toga obećava i to kroz redovan posao. Dobitak zaposlenja ukoliko ga tražite.

reklame

Ljubav

Ljubavni odnosi koji vam donose bol i patnju, ne bi trebali pošto poto da održavate. Samo bi sebe još više iscrpeli, a ništa ne bi mogli da poboljšate. Vreme je za promene, koje mnogo više obećavaju. Početkom marta, u vaše sazvežđe ulazi Venera i tu će boraviti narednih mesec dana. Ova promena na nebu, najavljuje povoljan period za ljubavna ostvarenja, nove početke, vreme kada se više okrećete sebi i onome što vam pričinjava zadovoljstvo. U prvoj polovini marta, izbegavajte partnere koji su grubi, tvrdoglavi i smatraju da su centar sveta. Već ozbiljne osobe, koje su pouzdane, omogućavaju stabilnu ljubav i veće zadovoljstvo. Drugi deo meseca, najavljuje romantične ljubavi, koje kreću u večernjim časovima Biće tu i tajnih ljubavi, koje će vam biti jaka podrška, lakše ćete staru ljubav smestiti u prošlsot.

Zdravlje

Upravo ulazite u period koji vam donosi svaki vid oporavka. Vraća vam se jaka energija i optimizam.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Ribe

Posao

Ozbiljnije se posvećujete sebi i svojim potrebama, željama… Sve ono što vam iz prvog pokušaja kreće od ruke, znajte da je prava stvar za vas. Svaki posao koji obavljate iz zadovoljstva, ili sa ljudima koji su vam dragi, dobro se slažete… omogućava najveća ostvarenja. Muškarac vam pomaže oko promene posla ili dobitka zaposlenja. Vraćaju vam se bolji dani na finansijskom planu.

Ljubav

Sreća vam se vraća na velika vrata. Vraćaju vam se sretne okolnosti, a problemi koji su vas mučili već nekoliko meseci, napuštaju vas. Prva nedelja marta, omogućava pomirnje sa partnerom sa kojim ste bili razdovjeni duži period. Partner iz inostranstva trenutno igra glavnu ulogu u vašem životu. Mnogi od vas ovog meseca pokreću planove o zajedničkom životu. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa, mogu očekivati udvaranja sa svih strana. Samo ne zaboravite, uticaj koji vam ovo donosi, zahteva da birate najboljeg partnera. Ne zadovoljavajte se sa malim ostvarenjima. Što budete tražili više, više ćete i dobiti. Nije vreme za skromnost. Krajem meseca, ne izazivajte sukobe sa partnerom, moglo bi doći do burne svađe.

Zdravlje

Sunce u vašem sazvežđu, donosi vam dobro zdravlje. A sami više obraćate pažnju na reakcije u organizmu.

loading...