Lav

Posao

Prelazak Jupitera u direktan hod, početkom marta i na vas će izuzetno dobro delovati. Dolazi do pozitivne transformacije u vašem načinu razmišljanja i prihvatanja celokupne životne situacije. Potpuno ste spremni za veće promene, vraća vam se optimizam i pokretačka energija. Do sredine marta, preko novog ugovora ili partnera, pristiže novac. Zatim dolazi vreme za kredite i pozajmice.

reklame

Ljubav

Već od početka marta, otvaraju vam se velika vrata ljubavi. Mnogi od vas planiraju zajednički život. Ako ste tako nešto već planirali, a iz objektivnih razloga odgodili događaj, ponovo se stvaraju uslovi za ovako lepo ostvarenje. Možete očekivati svaku moguću ljubavnu sreću. Pored divnih ljubavi sa osobom koja živi i radi u inostranstvu, tu su i novi partneri iz sveta javnosti, poneki zauzet, potom ljubav na putovanju ili fakultetu, seminaru… Na svim mestima gde se osećate udobno, volite da boravite… mogli bi upoznati pravu osobu, osobu koja bi vas u pravom smislu preporodila. Osim toga, jasnije razmišljate i o bivšoj ljubavi. Mnogi od vas će izgubiti interesovanja za staru ljubav, pojavljuje se neko nov, ko vam u tome pomaže. I vi sami osećate tu neku toplu i pozitivnu energiju, koja vam najavljuje mnogo bolje dane na ljubavnom planu.

Zdravlje

Prati vas dobro raspoloženje. Ništa vam ne pada teško. Vama vlada jaka unutrašnja energija.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Devica

Posao

Napokon izlazite iz opšteg haosa koji vas je pratio tokom prošlog meseca. Već posle prve nedelje, stvari se vraćaju na pravo mesto. Ukoliko ste imali ozbiljnijih kritika od strane šefa, istina izlazi na videlo. Ovog meseca vas očekuju veće nagrade i trajni rezultati. Vaše strpljenje, sada donosi veliku mentalnu snagu i sigurnost. Sklonost trošenju na zadovoljstva, još uvek vas drži. Imaćete šta i da trošite, samo imajte mere.

Ljubav

Početak marta najavljuje jednu izuzetno lepu ljubavnu priču. Opisana je emotivna i strastvena osoba, koja ništa ne prepušta slučaju, direktno se bori za vas. Do poznanstva dolazi preko nekoga ili nečega. To su bliske osobe oko nas, kao i kontakti preko društvenih veza, putovanja… U ovom periodu nije preporučljivo da blokirate partnera, bez obzira da li ste u braku ili vezi. Ne insistirajte uporno na onome što partner trenutno odbija… Popušta tenzija sa emotivnim partnerom sa kojim ste i poslovno povezani. Mars je inače povoljan za sve emotivne kontakte koji se dešavanju na poslu. To bi mogle biti tajne i javne simpatije, kao i novi počeci i poboljšanje odnosa sa partnerom sa kojim smo inače u vezi. Osim toga, mart priča i o bivšim ljubavima, pomirenjima, stabilizaciji emotivnog života. Data vam je druga šansa.

Zdravlje

Dobro zdravlje, zadovoljstvo i vitalnost. Jedino bi mogao da vas muči apetit.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...