Strelac

Posao

Mart je povoljan za početak privatnog biznisa ili nekog drugog vida poslovnih aktivnosti koje bi obavljali iz svog doma. Očekuje vas odlazak na službeni put ili teren, možda seminar. Dolazite u nove poslovne kontakte, što će kod vas probuditi nove ideje, kroz informacije do kojih dolazite. Sami se mnogo bolje osećate, vladate situacijom. Mnogi od vas planiraju kupovinu automobila. Bolja finansijska situacija.

reklame

Ljubav

Neplanirane okolnosti, vas tokom marta spajaju sa bivšim partnerom. Do susreta bi moglo doći na mestu, gde ste to najmanje očekivali. Ako se vaš bivši partner bude držao na odstojanju pri prvom susretu, budite mirni. Kako mart odmiče, tako će situacija biti toplija. Svaki kontakt sa starim zajedničkim prijateljima, povoljno će uticati na pomirenje. Vama bitna osoba, vraća se ponovo u vaš život. Ako je to drag prijatelj, budite sigurni da ćete preko njega upoznati vrlo interesantnu osobu. Druga polovina marta, biće vrlo burna. Tada ćete i sami imati veću potrebu za izlascima, u cilju novog poznanstva. Uglavnom dolazi do naglih i brzih ulazaka u novu vezu. Tu su i ljubavi na prvi pogled. Ljubav sa zauzetim partnerom, kao i razvedenim…

Zdravlje

Dobro zdravlje tokom prve polovine marta, mogla bi ugroziti prehlada. Posetite doktora, ne uzimajte terapiju na svoju ruku.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Jarac

Posao

Početkom marta bi trebali da dovršite ono što ste već započeli tokom februara. Lakše ćete se dogovoriti sa svojim pretpostavljenim. Ako budete čekali, krajem meseca bi mogli doći u nepovoljnu situaciju, možda propustiti šansu, koja vam se neće ponovo pružiti. Savet odanog prijatelja, olakšao bi vam mnogo toga oko čega se dvoumite. Mart je kao stvoren za novac i dobitke.

Ljubav

Početak marta vam može doneti jednu sjajnu ljubav, sa stabilnom osobom, koja je tradicionalno opredeljena. Već veza u kojoj se nalazite, u ovom periodu bi mogla biti problematična, ako uporno pokušavate da od partnera dobijete ono što on nije u mogućnosti. Ovde je strpljenje jedini lek. Kroz vreme i bez pritisaka, imali bi ste više sreće. Sredinom marta su aktuelna pomirenja, susreti sa starim simpatijama i partnerima. Ne nadajte se pomirenju pri prvom susretu. Pristupite toplo, prijateljski i očekujte značajno poboljšanje u odnosima, koje vodi ka konačnom pomirenju. Bliski prijatelji bi i te kako mogli biti ti koji će vam u ovom momentu biti velika podrška. Odlazak u veće društvo ili na nečije slavlje pokreće novu ljubav. Kako mart odmiče, ljubav vam je naklonjenija, bez obzira da li ste slobodni, u vezi ili braku.

Zdravlje

Promenljivog ste zdravlja. Osetljivi su vam disajni organi.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...