Dnevni horoskop za 19 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 19 februar 2021 godine

Dnevni horoskop za 19 februar 2021 godine: Lava razdire sumnja, Ovan ne odustaje, Vaga učvršćuje vezu, Bik tapka u mestu, Jarac rasterećen, Ribe maštaju, Škorpije ginu za slobodu, Strelac i Vodolija u ljubavi, Blizanci skloni uspehu, Rak na dobitku, Devica isključila emocije.

OVAN

Posao

Započeli ste timski posao i nećete odustati tako lako. Put kojim ste krenuli ima svoje uspone i padove. Nemate nameru da odustajete od svog trenutnog stava koji vas vodi do uspeha. Nećete ići starim stazama koje su vas vodile u suprotnom pravcu bez izuzetka.

reklame

Ljubav

Partner vas obasipa pažnjom. Nećete biti statični. Nekome ste isuviše dragi da vas neće proći želja za novim poznanstvima kao i sa sadašnjim partnerom koji širi ruke da vam prenese emociju.

Zdravlje

Solidno.

BIK

Posao

Imate utisak da ste započeli naizgled mršavu partiju u poslovnom smislu. Možda je to samo početni način razmišljanja jer ne vidite šumu od stable. Tapkaćete neko vreme dok se ne pokaže svetlo na kraju tunela.

Ljubav

Mesečni horoskop za mart 2021

Jedna osoba vam duguje ostatak priče. Niste računali da će se pojaviti neko iz prošlosti. Bićete prijatno iznenađeni kako vreme bude prolazilo.

Zdravlje

Umete da preterate sa slatkišima.

BLIZANCI

Posao

Stav koji imate vam donosi ozbiljnu zaradu. Početak je same realizacije u koju trenutno niste sigurni, ali ideja je odlična. Možete da se dobro kotirate na tržištu koje traži inovacije upravo one koje vi sami možete da donesete. Skloni ste uspehu.

Ljubav

Imate pravo da birate između dve osobe, ali se može isto tako desiti da budete neodlučni. Potrudite se da bar ostavite dobar utisak.

Zdravlje

Budite umereni u jelu i piću.

nastavak na sledećoj strani

loading...