Blizanci

Posao

Koliko god neprijatnosti ili prepreka ste imali u proteklom mesecu, mart vam donosi rešenja i bolje promene. Već posle prve nedelje marta osećate da vam okolnosti idu na ruku. Ako ste u februaru doneli pogrešnu odluku, sada radite na ispravci. Sve vidite jasnije i imate rešenje. Sredinom meseca dolazi do potpune stabilnosti i dobrih rezultata. Na finansijskom planu ste odlično podržani.

reklame

Ljubav

Od početka marta, sve ukazuje na pomirenja i susrete sa bivšim ljubavima. U vezi ili braku, trebali bi biti oprezniji. Ono što obećate partneru ispunite. U suprotnom ćete ga i te kako razljutiti, u njemu probuditi bes i inat. Zato ne obećavajte ono što niste sigurni da možete i da ispunite. Simpatije, koje su već krenule, idu uzlaznom putanjom. Samo bi vi sami mogli pokvariti odnose, ukoliko već sada krenete sa izvesnim sputavanjima i nametanjima svojih stavova, želja i potreba. Sa ovim parnterom, sve je moguće prevazići uz dogovor i manje prilagođavanje. Osoba koja je i dalje uporna i nalazi sve načine kako da vas osvoji, sredinom meseca bi u tome mogla i uspeti. Možda vam se fizički mnogo ne dopada ili je stariji od vas. Dajte sebi priliku, mogli bi se pozitivno iznenaditi. Drugi deo marta, opisuje lepe ljubavne priče sa partnerom koji živi u inostranstvu.

Zdravlje

Početkom meseca ste skloni prehladama. Veću stabilnost očekujte u drugom delu marta.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Rak

Posao

Mart će biti vrlo značajan za vas i to na svim poljima života. Od 6-og marta, Jupiter koji boravi u vašem sazvežđu već duži period, kreće direktno. Ponovo ste u formi, vraća vam se optimizam i želja za dobrim promenama. Čak i ako dođete u nepovoljnu situaciju, izazvanu naglim promenama, nalazite sjajno rešenje. I novac vam je naklonjeniji. Veći priliv novca stiže preko inostranstva.

Ljubav

Početkom meseca budite oprezni, ukoliko ste u tajnoj vezi. Ulaskom u tajnu vezu, sami ćete se razotkriti, pošto vam osmeh neće silaziti sa lica. Ako nešto značajno krijete od partnera, takođe bi mogli biti razotkriveni. Sve što je u nekom smislu tajno, za vas bi bilo vrlo rizično. Uticaj koji vas na svoj način upozorava na poraz, deluje do sredine meseca. Ulazite u duži period, kada bi mogli obnoviti vezu sa već bivšim partnerom. Ako budete verovali sebi, znali šta je dobro za vas a šta ne, svojom upornošću i odanošću, dolazite do željenog pomirenja. Bilo koji vid odbijanja od strane bivšeg partnera, prihvatite ozbiljno. Malo se povucite, biće i drugih povoljnih momenata u narednom periodu. Svakako da ćete se najbolje ostvariti sa stabilnim, starijim ili vrlo uspešnim partnerom. Ovo je mesec velikih ljubavnih ostvarenja.

Zdravlje

Jupiter koji kreće direktno, a boravi u vašem sazvežđu, i te kako će povoljno uticati na vaše zdravlje. Kontrolišite apetit.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...