Vaga

Posao

Uspešno obnavljate neke poslovne kontakte, dogovore… Sve ono što ste u prethodnom mesecu na neki način nehotice propustili, pogrešili… sada imate priliku da ispravite. Mart ćete pamtiti po dobrim rezultatima i sjajnim promenama na bolje. Sve ono što vas je blokiralo, nestaje. Sebe i svoje ciljeve stavljate u prvi plan. I novac vam se pokreće, lakše dolazite do njega.

reklame

Ljubav

Pomirenja do kojih je došlo tokom februara, imaju velike mogućnosti opstanka. Da bi sve bilo lakše i uspešnije, ne dozvolite nikome iz vaše blizine, da utiče na odluku koju ste već doneli. Vi sami dobro znate šta je vaša sreća. U prvoj nedelji marta, Venera ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i najavljuje lepa ljubavna dešavanja, mogućnost poboljšanja odnosa sa voljenom osobom… tu su i novi počeci, a vi sami više obraćate pažnju na svoj izgled. Kakav će biti nastavak priče, zavisi isključivo od vas samih. Svako preterivanje u očekivanjima od partnera, moglo bi vam doneti ozbiljnije nesuglasice, pa i raskide. Odmerenost i realno sagledavanje trenutnih dešavanja, kao i dešavanja u životu vašeg partnera, moglo bi samo da učvrsti vaš odnos. Ljubomora bi i te kako mogla udaljiti vašeg partnera.

Zdravlje

Već ste ušli u jedan vrlo stabilan period. Više pažnje posvećujete sebi i svom zdravlju.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Škorpija

Posao

Svaka upornost vam donosi povoljne rezultate, već početkom marta. Kroz zadovoljstvo i druženja van radnog mesta, sa saradnicima, pripremate dobar teren za veće poduhvate. U jednom momentu ćete biti primorani da promenite trenutne planove u korist budućih dešavanja. Vama važna osoba, vraća se u poslovno okruženje. Pratite intuiciju, ne idite na nesigurna ulaganja, ako želite da stabilizujete finansije.

Ljubav

Iskustva kroz koja ste prošli, razočarali se, sigurno više nećete ponoviti. Jasno vam je šta želite, kakav odnos sa partnerom, šta vam prija, a šta ne… kakav tip partnera bi vam najviše odgovarao u ovom periodu…. To će vam pomoći da ostvarite svoje ljubavne ciljeve. Taman kada pomislite da nemate sreće u ljubavi, nešto dobro će vam se dogoditi. Dogodiće vam se ljubav kakvu ste priželjkivali. Ovog meseca će većim delom biti zastupljeni partneri koji su zauzeti, uspešni, možda su to osobe iz javnog života… na bilo koji drugi način dominantni, upadljivi… Neko interesantan se pojavljuje u vašem komšiluku… neko nov se doseljava ili vama bliskom komšiji dolazi rođak u posetu… Drugi deo marta, donosi poznanstva sa romantičnim osobama. Tu je i neko ko lepo peva, bavi se muzikom. Partner sa kojim postoji značajnija razlika u godinama, izuzetno bi vam prijao.

Zdravlje

Manja zdravstvena nestabilnost i osetljivost, napušta vas u drugom delu meseca. Tada vam se vraća vitalnost.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...