Mesečni horoskop za jul 2019: Blizanac i dalje misli na osobu iz prošlosti, izazovi na poslu za Ribe, Lav u odličnoj formi

Mesečni horoskop za jul 2019
Mesečni horoskop za jul 2019

Mesečni horoskop za jul 2019: U nastavku saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec jul, piše mogujatosama.rs. 

OVAN

Pripadnike ovog horoskopskog znaka u julu očekuju turbulentna dešavanja i velike promene. Ukoliko ste u vezi ili braku, vaš odnos sa emotivnim partnerom je poprilično nestabilan. Svađe će biti česta pojava, a nesuglasica svakim danom će biti sve više. Ukoliko nešto ne promenite u vašem ljubavnom odnosu, možete doći u situaciju prekida romanse. Prvo nađite suštinu problema koji je uzdrmao vašu vezu ili brak, pa se onda zajedničkim snagama bacite na traženje rešenja. Slobodni Ovnovi će u ovom mesecu da flertuju, da se druže i uživaju maksimalno u svakom trenutku slobodnog vremena.

Na poslovnom planu, ovaj mesec će svim Ovnovima biti dinamičan i radan. Ukoliko ste zaposleni, očekuju vas novi projekti i zadaci koje ste već duži vremenski period čekali i bićete veoma srećni zbog rada na njima. Pripadnici ovog znaka koji nisu zaposleni, u julu će dobiti posao iz snova i konačno ćete dokazati sebi, ali i drugima, da se naporan rad uvek isplati.

Mnogo ste napeti u poslednje vreme, potrudite se da više odmarate i da kvalitetnije spavate.


BIK

Zauzeti Bikovi će u julu sa voljenom osobom imati mnogo nerazjašnjenih pitanja koja treba da reše i rasprave. Međutim, nemojte nervozni i napeti ulaziti u komunikaciju sa emotivnim partnerom, jer ćete tako samo pogoršati situaciju. Mirnim i stabilnim tonom razgovarajte i potrudite se da razgovorom dođete do rešenja svih nesuglasica. Ukoliko se na probleme fokusirate u prvoj polovini meseca, u drugoj ćete fenomenalno funkcionisati. Slobodni Bikovi će početkom meseca upoznati osobu koja će da im privuče pažnju. Ukoliko se potrudite, krajem meseca moći ćete da stupite u kontakt sa njom.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 4. do 10. novembra 2019: Sjajan period za Vage, Rakove i Škorpije
Mesečni horoskop za jul 2019
Mesečni horoskop za jul 2019

Na poslu se ovog meseca naoružajte strpljenjem, jer neće sve ići baš onako kako ste zamislili. Iako vi vredno i marljivo radite svoj deo posla, u vašem kolektivu nisu svi maksimalno predani svojim poslovnim zadacima. Vi osećate da radni sistem ne funkcioniše kako treba, ali ne želite nikoga da okrivite, jer i dalje niste sigurni ko zapravo zabušava. Ukoliko se ova situacija nastavi do kraja meseca, obratite se nadređenom.

Problemi sa bolovima u nogama. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI

Na emotivnom planu će ovog meseca sve funkcionisati baš onako kako ste zamislili. Sa emotivnim partnerom se fenomenalno slažete, te lako odolevate nesuglasicama i turbulencijama, pa čak iako postoji neki veći problem, vi ga zajedničkim snagama rešite. Kako je vaš odnos skladan, a emocije i privlačnost su svakog dana sve veće, moguće je i da ćete svoj odnos u ovom mesecu podići na viši nivo. I vi, kao i vaš partner, to imate na umu, ali još uvek o tome niste otvoreno razgovarali. Blizanci koji nisu u vezi ili braku će u julu osvajati svojom energijom i pozitivnim stavom. Imaćete mnogo udvarača, međutim, vas i dalje interesuje osoba iz prošlosti.

Sa kolegama na poslu ovoga meseca nećete imati otvoren odnos i komunikaciju. Iako na radnom mestu sve teče glatko i bez zastoja, neke informacije ne dolaze do vas, a od velikog su značaja za vaš deo posla. Strpite se nekoliko dana da budete sigurni da li je to bila slučajnost ili je planski urađeno, a onda se obratite nadređenom. Potrudite se da ove nesuglasice rešite na što mirniji način.

Problemi sa bolovima u leđima. Aktivirajte se fizički.