On te ne vidi kao svoju srodnu dušu: 3 znaka koja pokazuju da je vaša veza za njega samo prolazna avantura
On te ne vidi kao svoju srodnu dušu: 3 znaka koja pokazuju da je vaša veza za njega samo prolazna avantura

Mnogim ženama i muškarcima teško je da odrede viđaju li se s osobom koja je potencijalno njihova srodna duša ili je reč o još samo jednoj prolaznoj avanturi. Da biste što lakše došli do odgovora, Cosmopolitan otkriva na koje znakove treba da obratite pažnju.

Često nemate o čemu da razgovarate

Ako vam se nije dogodilo nešto super zanimljivo ili ne treba da se dogovorite gde biste mogli otići da jedete, pronalazak teme za razgovor čini vam se kao najteži problem na svetu. Ako ne delite iste poglede na svet, nemate isti humor i stavove, poprilično je jasno da su male šanse za opstanak vaše veze.

Vaši stavovi se ne podudaraju

Baš kao što smo naveli u prethodnoj tački, ako se vaši stavovi sukobljavaju i ako jednostavno ne gajite ni slične vrednosti (porodične, religiozne, političke, zdravstvene…), nema smisla da trošite vaše dragoceno vreme.

Zbog njega pate drugi ljudi u vašem životu

reklame

Iako je period zaluđenosti osobom u koju ste zaljubljeni potpuno normalan, postoje granice tolerancije za taj period. Ako primetite da ste zbog njega zapostavile karijeru, prijatelje i druge važne sastavne delove svojeg života, trebalo bi da se zapitate šta vam uopšte dobro donosi veza s tom osobom.

index.hr

loading...