Mali penis

“Mali penis mi ne odgovara i neću da ga vidim više u životu!”
Ovako počinje priču jedna devojka koja ne želi da ostane anonimna.

Zašto i kako možeš da budeš tako gruba prema muškarcima koji imaju mali penis?

Pa mogu. Ja znam šta želim a to nije mali penisčić niti će ikada to da bude. Kako da se zadovoljim sa 13 cm??? Malo bre burazeru, malo.

Na koji način si saopštila svom dečku da ne želiš ništa sa njim zato što ima tako mali penis?

Pa ja sam direktna osoba. Rekla sam mu baš ovim rečima: “Milane, mnogo ti je bre mali. Nemoj da se brukaš nego zaboravi da smo se ikad upoznali”. “Nađi neku koja će da te voli tako malenog.”

Kako si ga upoznala i da li si mislila da ima veliku alatku?
reklame

Upoznala sam ga u jednom kafiću. Pričali smo normalno i imala sam neki osećaj da ima veliki penis jer je bio dosta visok i lepo razvijen. Trebala sam odmah da ga pitam koliki mu je da se dečko ne troši na mene jer ja nisam sponzoruša, samo volim one pornićarske penisoide.

Šta se desi ako progutaš spermu: Sve nedoumice otklonjene

Da li maštaš o crncima?

Što se mene tiče, može da bude i Kinez, samo ako ima kitona preko 20 cm. Nešto sam razmišljala i došla do zaključka da mojoj vaginalnoj rupi ne prija ništa ispod tih 20 cm. Probala sam i ne ide.

Koliki je najveći penis koji si videla ili probala?

Uh… Kad’ se samo setim, prođe mi neka strujica kroz stomak. Imao je 27 cm. Taj momak me je i navikao na te gigantske penise. Posle njega ništa nije isto. Nije bio mnogo visok a piša do kolena. Od miline da ti pođu sline.

Reci nam za kraj, šta pored penisa još gledaš na muškarcu?

Pa gledam svašta a najviše kakve drugare ima. Dosta puta mi se desilo da me muvaju njegovi drugari pa sad želim unapred da probam da razumem njegovo društvo. Ako mi on ne odgovara, ja hop cup i smuvam se sa njegovim ortakom dok si rek’o seks.

 

Autor: besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.