Evo kako da provalite muškarca Sigurni znakovi koje morate da znate
Evo kako da provalite muškarca Sigurni znakovi koje morate da znate

Evo kako da provalite muškarca: Sigurni znakovi koje morate da znate

Postoji niz osobina koje karakterišu posesivne muškarce, sklone kontroli. Međutim, važno je imati na umu da ovi muškarci mogu biti vrlo različiti pojedinci. Posesivan muškarac može imati potpuno različit socijalni i ekonomski status, starosnu dob, obrazovanje, verska uverenja, političke tendencije i vaspitanje. Ipak, skoro svi posesivni muškarci započinju i održavaju svoju vezu dominantnim i autoritativnim ponašanjem. Ponekad, svoje ponašanje prekrivaju suptilnim i ljubaznim gestovima, te malo po malo, sasvim neprimetno, uvuku partnera u kandže svoje posesivnosti. Problem je u tome što posesivni muškarci obično ne pokazuju svoje sklonosti ka kontroli na početku veze. Međutim, kako vreme odmiče, ove tendencije će, pre ili kasnije, isplivati na površinu. Kako prepoznati posesivnog muškarca na vreme? Postoje osnovne 4 karakteristike koje odaju posesivnog muškarca, pomoću kojih ćete moći lako da ga prepoznate, na samom početku vašeg odnosa, pre nego što bude kasno.

Ne propustite: NE BUDI SMARAČICA: Ako želiš da imaš dečka vreme je da promeniš OVIH 5 dosadnih navika

POSESIVAN MUŠKARAC I 4 KARAKTERISTIKE KOJE GA ODAJU

Prvi znaci upozorenja su negativni komentari i kritikovanje partnera, koji su uvek vešto maskirani kao dobra namera. Posesivni muškarci takođe često ispituju svoje partnere o svim detaljima njihovog svakodnevnog života. Problem je u tome što žrtve posesivnih partnera vremenom na ovaj način počinju da gube svoj identitet. Vremenom, počinju da umanjuju svako ponašanje koje im uzrokuje patnju i bol, i počinju da procenjuju svaku reč koju izgovore, kako bi udovoljile svom partneru. U zdravoj meri, sasvim je normalno da se partner raspituje o vašim svakodnevnim aktivnostima ili vas zove par puta dnevno, ukoliko brine za vašu dobrobit. Ali, gde je granica? Kako prepoznati posesivnog muškarca? Srećom, postoje 4 karakteristike koje ga odaju.

Evo kako da provalite muškarca Sigurni znakovi koje morate da znate
Evo kako da provalite muškarca Sigurni znakovi koje morate da znate

OPSESIVNA LIČNOST

Posesivne muškarce najčešće karakteriše opsesivna ličnost. Žele da i imaju uvid u sve što se tiče vašeg života i čini se kao da uvek drže defanzivni stav, ukoliko ih suočite sa činjenicama koje im ne idu u prilog. Lako se naljute i ponekad možete videti koliko im je teško dok pokušavaju da obuzdaju svoju agresivnost i bes. Opsesivni muškarci imaju generalnu opsesiju time da kontrolišu gde se njihov partner nalazi u svakom trenutku, sa kime razgovara ili kakva prijateljstva ima, što se vremenom pretvara u glavni fokus veze. Uprkos tome što će mu partner reći šta radi i gde je, posesivan muškarac će se i dalje truditi da to sazna do najsitnijih detalja. Uvek će želeti da potvrdi i uveri se u to da li je istina ono što ste rekli. Ukoliko sumnjate da pored sebe imate posesivnog muškarca, morate imati na umu da smo svi mi svi slobodni i samostalni. Niko nema pravo da odlučuje sa kime možemo da se viđamo, gde da idemo ili kako da se oblačimo. Ukoliko neko to pokuša to da vam uradi, to je nepoštovanje vas i ograničavanje vaše slobode, što je jedna od karakteristika posesivnog muškarca i način kako ga prepoznati.

reklame
loading...