Šta se desi ako progutaš spermu
Šta se desi ako progutaš spermu

Šta se desi ako progutaš spermu: Gutati spermu nije ništa manje opasno od njenog zadržavanja u ustima i pljuvanja ili od samog oralnog seksa…

 

Da li je zdravo gutati spermu?

Sperma je puna proteina, minerala (cink kalcijum), nekih fruktoznih šećera i ostalih hranljivih sastojaka. Ima malo kalorija, i savršeno je bezbedno progutati spermu ako partner nema bolesti i bakterije.

reklame

Druga stvar je njen ukus, većini žena se on nesvidja i zato je krajnja tačka do koje idu svršavanje u usta pa pljuvanje. Većina žena izjavljuje da im ukus sperme u ustima ne smeta naročito čak da im i prija ali im je prilično neprijatno da je progutaju. Sperma ima gorko slani ukus i sadrži kiseline koje mogu biti neprijatne za nečiji želudac.

Šta se desi ako progutaš spermu
Šta se desi ako progutaš spermu

Da li je zdravo gutati sopstvenu spermu?

Možete bezbedno da progutate sopstvenu spermu. Ne možete da dobijete bolest od sebe, već samo od drugih ljudi.

Neki ljudi imaju bolesti!

Možete da dobijete gonoreju, sifilis, herpes, hlamidiju i genitalne bradavice od drugog lica. Sve ove bolesti (osim herpesa i kondiloma) mogu se uspešno izlečiti antibioticima, ali je neprijatno i nezgodno otići lekaru zbog njih.

Ne propustite: Na ovo se muškarci lože do bola: Uzećeš mu dušu ako mu dozvoliš samo ovu sitnicu

Da li zbog gutanja sperme mogu zatrudneti

Sperma silazi u stomak, gde se vari sa svom drugom hranom. Ne postoji prolaz koji povezuje vaš stomak da vašim jajnicima. Ne može se zatrudneti od gutanja sperme. Ako partner nema polno prenosive bolesti, gutanje sperme je savršeno bezbedno. Ako planirate da imate bebu sa tim čovekom, gutanje takođe može da snizi šansu pobačaja. S obzirom da vaše telo može da prepozna antigene u spermi, možete smanjiti mogućnost neodgovarajućeg imunološkog odgovora.

Ne prati zube pre ili posle oralnog seksa. Pranje može da izazove blago krvarenje desni ostavljajući ih otvorene za infekcije.

Šta se desi ako progutaš spermu
Šta se desi ako progutaš spermu

Oralni seks bez kondoma može da dovede do nekoliko bolesti, ako je vaš partner zaražen bez obzira da li imate kontakt sa spermom.
Ako je vaš partner zdrav, sperma vam apsolutno neće nauditi na bilo koji način. To je u svakom slučaju 95% vode. U stvari, ako je čovek zdrav, ima mnogo mnogo manje bakterija u spermi (skoro niko, zaista) nego u njegovoj pljuvački, tako da gutanjem sperme imate manje verovatnoćeo da ćete izazvati neki problem nego dubokim poljupcem sa jezikom.

Pod pretpostavkom da je sa jednom osobom koja je monogamni i testiran da bude slobodan od polno prenosivih bolesti – koja se može preneti gutanjem sperme… – Ne mislim da je moguće da se proguta previše sperme.

Da li je gutanje sperme normalno?

Gutanje sperme nije nužno negativan akt; seksualne norme razlikuju od osobe do osobe. Jedna osoba je za druga protiv. Da li je to ono što čini da se vi i vaš partner osećate srećno i prijatno! ako jeste zašto da ne.

Ne propustite: Na ovo se muškarci lože do bola: Uzećeš mu dušu ako mu dozvoliš samo ovu sitnicu

U svakom slučaju ako se radi o osobi s kojom ste duže u vezi i s kojom se već duže ljubite slobodno možete probati, ako vam je ukus sperme neprijatan onda slobodno to kažite partneru.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.