ZMIJA

Na poslovnom planu stvari će se dodatno ubrzati kao i poslovi. Ovo nije pravo vreme da dozvolite sebi maštarenje. Obratite pažnju na okolinu, neko želi da vam nešto saopšti. U vezi morate napraviti sporazum i kompromis kako biste smirili tenzije. Oba partnera se moraju naći na pola puta. Za slobodne Zmije u potrazi za romantikom, savetujem da pričekate na osobu sa kojom ćete zaista imati hemiju, u poređenju sa trenutno dostupnim sa kojima biste samo gubili vreme.

devojka

ZMAJ

reklame

U poslu morate pokazati strpljenje. Ne donosite ishitrene odluke i zaključke u narednih 30 dana. Istražujte, opskrbite se informacijama i dajte im vremena da se slegnu. Ne otkrivajte svoje karte dok se igra ne završi. Vreme je na vašoj strani. Budite velikodušni i posvetite svoje vreme partneru ovog septembra. Ukoliko ste slobodni, fokusirajte se na traganje za prijatnom, platonskom vezom.

ZEC

Sve vam se čini komplikovanim ako ne vidite odmah rešenje. Ukoliko nešto činite refleksno i šablonski, tu onda ne postoje nikakvi izazovi. Dozvolite umu da pokrene unutrašnje snage kreativnosti i predstavi drugačije ideje. Time ćete dozvoliti sebi da pronađete više različitih rešenja za isti zadatak. Negujte svoju vezu, družite se i uživajte u uzajamnim osećanjima sa partnerom. Ne morate stalno da izmišljate sebi obaveze. Odmor je, takođe, važan. Ako ste slobodni, pokažite strpljenje ovog meseca. Bolji period za ljubav vam dolazi u narednom mesecu.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.