MAJMUN

Ukoliko volite izazove, septembar je idealan mesec za upuštanje u pažljivo iskalkulisane rizike. Na ljubavnom planu su mogući nesporazumi u komunikaciji sa partnerom. Prebacivanje krivice na drugoga nije najbolje rešenje za bilo kakav problem. Potrudite se da saslušate partnera. Slobodni će uživati u flertu, idealan je period da se opustite i lepo provedete. Ukoliko priželjkujete ozbiljnu vezu, strpljenje će uroditi plodom.

devojka

KOZA

reklame

Obratite pažnju na vreme i važne informacije. Oslušnite okolinu, neke reči kriju dvostruka značenja što će vas motivisati da promenite planove. Partner će vas obasipati pažnjom i poklonima ovog meseca. Uživajte u pozitivnim vibracijama. Moguće je upoznavanje sa osobom sa kojom delite iste interese. Ako ste slobodni, saznaćete da osoba sa kojom se družite prema vama oseća nešto više od prijateljstva.

KONJ

Simbol poslovne situacije u septembru je moćna planina koju vi gledate sa strahopoštovanjem, a zapravo može da postane vaš pijadestal. Možda ste previše fokusirani na svoju trenutnu situaciju? Pokušajte da se skoncentrišete i planirate buduće projekte. Pripremite se za razgovor, na neke teme ćete se uporno vraćati jer partner želi da ih razrešite. Ukoliko ste slobodni, mogući je susret sa bivšim partnerom. Vi odlučujete u kom će smeru teći razgovor.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.